SAN Cubed 250 грSAN Cubed 250 гр1
SAN Cubed 250 гр
42.00 лв
product header
SAN Cubed 250 грSAN Cubed 250 гр

SAN Cubed

Cubed е един изключителен продукт. Той съдържа една неповторима съставка, която е и неговата основна такава. Това е дикреатин малат. Разтворимостта на това вещество е просто изключително висока. Самият му химичен състав представлява креатинова сол. Изследванията над нея показват, че тя осигурява на креатина изключително висока бионаличност.

Така формулата на Cubed превъзхожда абсолютно всеки друг конкурентен продукт, който съдържа обикновен креатин монохидрат. Дикреатин малатът в този неповторим продукт е получен, като креатинът е свързан химически с ябълчена киселина. Последната от своя страна е натурална част от цикъла на Кребс. Казано по друг начин този продукт ще изиграе ключова роля в естествения процес на снабдяване с енергия за тялото Ви.

 

SAN_ProductBanner_900x450_BCAA-Pro


 

Така Cubed ще Ви помогне да произвеждате много повече АТФ в сравнение с обикновения креатин монохидрат. Това е Вашето гориво, благодарение на което Вие просто ще тренирате изключително мощно и интензивно. АТФ е известен още като „енергийната молекула” на човешкото тяло. По-голямото му производство се дължи именно на съвместната работа на ябълчената киселина и креатина.

Cubed се различава от традиционните креатинови продукти и по още нещо. За да увеличите мускулите Ви и да получите мощни напомпвания вече не е необходимо да извършвате така наречената „зареждаща фаза” на прием. Освен това този уникално силен продукт ще Ви осигури ефикасни ефекти, без да предизвика задържане на вода под кожата Ви.

Така Cubed се превръща в идеален инструмент за всеки фитнес ентусиаст, както и за абсолютно всеки професионалист. С този продукт ще поддържате перфектно чиста мускулна маса и ще увеличите хидратацията на Вашите клетки. Освен това Cubed ще Ви помогне да станете невероятно издръжливи, а Вашата сила ще бъде просто чудовищно голяма. Cubed действа просто безотказно! Изберете го още сега и станете силни и експлозивно мощни!

Начин на употреба: Приемете една пълна чаена лъжица (4-5г.) два или три пъти дневно с Вашата любима напитка (вода, сок или друга). В никакъв случай не превишавайте повече от 6 чаени лъжици в рамките на 24 часа!

Състав:

cubed-sup

 

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Дикреатин малат 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Cubed 250 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Cubed 250 гр
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359