SAN Caffeine Anhydrous 120 капсулиSAN Caffeine Anhydrous 120 капсули1
SAN Caffeine Anhydrous 120 капсули
17.00 лв
product header
SAN Caffeine Anhydrous 120 капсулиSAN Caffeine Anhydrous 120 капсули

Кофеинът е естествено  вещество, открито  в състава на  различни растения. Той е известен и широко използван, заради своите стимулиращи свойства. Всъщност, кофеина е често срещана съставка в разнообразие от напитки и храни, които се консумират ежедневно по целия свят. Неговото действие е бързо и сигурно, а ефектът му е тонизиращ.

Вижте още:

Кофеинът е най-широко използваният психосоматичен стимулатор в света. Той се употребява предимно, заради способността му да намалява сънливостта и физическата умора, да повишава концентрацията и физическата издържливост. Представяме Ви продукта Caffeine Anhydrous, произведен от SAN. Това  е бързодействаща кофеинова добавка под формата на капсули, с мощен  стимулиращ ефект.

header


Основни характеристики на продукта:

 

  • Осигурява 200 мг кофеин във капсула
  • Висококачествен стимулиращ продукт
  • Подобрява тонуса и енергичността
  • Изостря бдителността и фокуса
  • Повишава концентрацията и издържливостта
  • Блокира чувството на умора
  • Засилва изгарянето на излишните мазнини


Кофеина във формулата на Caffeine Anhydrous стимулира директно централната нервна система. Веществото има  способността временно да потиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание, което ще е от полза на хората, занимаващи се с умствена дейност, изискваща повече внимание. Caffeine Anhydrous ще е от полза и на атлетите, защото кофеина в продукта повишава издържливостта по време на тренировка. Кофеина постига тези ефекти, защото има способността са повишава  синтеза на адреналин в тялото, в резултат на което увеличава нивата на свободната енергия. По-доброто  ниво на енергия и истински острия  фокус, са много важни неща, които трябва да бъдат взети под внимание по време на всяка тренировка.

Кофеинът който ще получите с приема на Caffeine Anhydrous, ще Ви помогне да постигнете успех във всяка от изброените по-горе области. Това е така, защото веществото  стимулира  умствената дейност, повишава фокуса и концентрацията. Той също така навлиза дълбоко в мускулните клетки, предпазвайки от настъпване на умора. Също благодарение на свойствата на кофеина, приема на продукта Caffeine Anhydrous може да повиши мотивацията и значително да подобри настроението. Не на последно място, кофеина ще Ви помогне в борбата с излишните мазнини в тялото. Причината за това е, че той значително стимулира разграждането на мазнините и изхвърлянето им от мастните клетки.

Кофеина във формулата на Caffeine Anhydrous пречиства тялото от токсините и стимулира синтеза на ензима липаза, с чиято помощ мастните клетки намаляват размера си. Веществото  е изключително ефикасно средство срещу целулит и  има термогенен ефект-чрез повишаване на температурата на тялото, изгаря упоритите мазнини. Приемайки Caffeine Anhydrous, Вие ще сте по-издържливи и фокусирани, ще тренирате по-интензивно и ще се отървете от излишните мазнини.

Начин на употреба:Приемайте 1 капсула за 24 часа. Пийте много вода.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

 

 

Supplement Facts
120 Capsules  
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container:120
Amount Per Serving % Daily Value
Caffeine Anhydrous 200 mg **
** Daily Value not established
Other Ingredients:Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Microcrystalline Cellulose, Silica, Magnesium Stearate.Manufactured in a facility that also processes egg, shellfish, fish, soy, peanuts, tree nuts and milk ingredients.

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Кофеин анхидроус 200 mg
4 SAN Caffeine Anhydrous 120 капсули
Основното му действие е тонус, който ме отвежда право в залата!
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Caffeine Anhydrous 120 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Caffeine Anhydrous 120 капсули
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
Бърза поръчка