SAN Blaze ExtremeSAN Blaze Extreme1
SAN Blaze Extreme
80.00 лв
SAN Blaze ExtremeSAN Blaze Extreme

SAN Blaze Xtreme

Blaze Xtreme е ултра мощен фет бърнър. Това е продукт за изгаряне на излишните Ви телесни мазнини и за загуба на ненужно тегло. Самата формула е от изцяло ново поколение и съвсем спокойно може да бъде определена като най-мощната сред продуктите от този клас. Започнете да премахвате излишните мазнини от тялото Ви по възможно най-ефикасния и най-безпощадния начин.

Blaze Xtreme ще трансформира Вашия метаболизъм в една машина за унищожаване на мазнини. От компанията-производител на продукта заявяват с абсолютна гордост, че мастните Ви клетки ще попаднат в един изцяло изпепеляващ и напълно изгарящ ад. Това се постига посредством изключително висококачествените съставки в тази модерна формула.

Дълги години продуктите от този клас разчитаха на ефедрина за основна съставка. Да той е наистина мощен, но далеч не е най-ефективното решение, което съществува. С цел избягване на общоприетия стандарт от SAN създават Blaze Xtreme, който съдържа в себе си една много по-мощна алтернатива на ефедрина. Това е комбинация от: делта 5-Е; тирамин; форсколин, EGCG (специална и много ефикасна комбинация от зелен чай), TTA и  разбира се - кофеин.

Така този продукт ще Ви осигури изключително ефективно изгаряне на телесните Ви мазнини. Blaze Xtreme освен това ще Ви помогне да запазите чистата мускулна маса. Вашият апетит ще бъде подтиснат, а метаболизмът Ви ще претърпи процес на увеличаване. Този продукт идва в комбинация с мощни термогенни ефекти, за още по-ефикасно премахване на мазнините Ви.

Извайте физиката, която желаете. Blaze Xtreme ще Ви помогне да постигнете едно слабо и много здраво телосложение, с което определено ще всявате респект. Този продукт е доверен партньор на активно-спортуващите личности и осигурява ултра мощни и невероятно дълготрайни резултати. Справете се с излишните мазнини и килограми с този модерен и уникален продукт.

Начин на употреба: 1 доза (3 капсули) Blaze Xtreme се приема сутрин преди закуска и още една 6 часа по-късно, като и двете дози се пият на празен стомах с 220 мл. вода. Не превишавайте 2 дози от продукта в рамките на 24 часа. Не комбинирайте Blaze Xtreme с Tight или друг продукт, съдържащ йохимбин и/или ефедрин.

Разфасовка: 96 капсули

Състав:

blaze-xtreme-supplement-800x800

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN Blaze Extreme

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Blaze Extreme
  • Наличност: В наличност
  • 80.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359