SAN ALCAR 100 таблеткиSAN ALCAR 100 таблетки1
SAN ALCAR 100 таблетки
49.00 лв
product header
SAN ALCAR 100 таблеткиSAN ALCAR 100 таблетки

SAN ALCAR съдържа в себе си ацетил-L-карнитин хидрохлорид. Това е една модифицирана аминокиселина, която ще подпомогне Вашето клетъчно енергийно производство по възможно най-добрия начин. Действието на продукта представлява асистиране при транспортирането на мазнините във Вашите клетъчни митохондрии. Именно там те ще бъдат изгорени, а Вие ще увеличите Вашата енергия.

ALCAR е изключително бионаличен. Това се дължи на специалната модификация в неговата формула, която на практика е разновидност на много известния карнитин. Приемът на този невероятен продукт ще Ви осигури наистина висококачествено снабдяване с енергия, при това изцяло по натурален начин. Освен това ще можете да се справите с неприятните телесни мазнини.

Така ALCAR ще Ви осигури всичко най-необходимо, за да намалите Вашите килограми. Мечтали ли сте си за една стегната фигура, която е здрава и енергична? Време е да сложите край на тези мечти и да ги превърнете в реалност, защото ALCAR действа точно с такава цел. Формулата му е безмилостна спрямо излишните Ви мазнини и ги гори светкавично бързо.

Този продукт ще увеличи количеството на АТФ в тялото Ви. Това е именно енергийната молекула, която представлява телесното Ви гориво, благодарение на което ще тренирате ускорено и много ефективно. ALCAR постига това посредством оксидиране на мастните клетки в митохондриите Ви. Приливът на енергия, който ще получите е просто зашеметяващ.

Време е да започнете тоталната война с излишните мазнини. Изгорете ги бързо, лесно и ефикасно. Отслабнете и извайте физиката, за която винаги сте се стремили по времена тренировка. Именно тя ще бъде подкрепена посредством мощното снабдяване с енергия за Вашите цели. Така ще можете да тренирате много повече, при това с желание и самочувствие. Всичко това ще стане само и единствено с мощната формула на ALCAR!

Начин на употреба: 1 таблетка се приема до два-три пъти на ден. Съхранявайте ALCAR на хладно и сухо място.

Състав:

alcar-sup

5 SAN ALCAR 100 таблетки
Здравейте!!!Моля да ми кажете този продукт добре ли е да се взима с Пируват??? Ако е добре ,може ли да ми препоръчате най-добрия Пироват.Мерси!!!
5 SAN ALCAR 100 таблетки
Този продукт по добър ли е от Л-карнитина.Благодаря предварително.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN ALCAR 100 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN ALCAR 100 таблетки
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359