Ronnie Coleman Stacked-NO 90 капсулиRonnie Coleman Stacked-NO1
Ronnie Coleman Stacked-NO 90 капсули
77.00 лв
product header
Ronnie Coleman Stacked-NO 90 капсулиRonnie Coleman Stacked-NO

Изграждането  на мускули  отнема много работа и време и изисква постоянство и усилия от ваша страна. И никой не знае повече за усилена работа от г-н Олимпия -Рони Колман. Ако някой може да Ви помогне да получите феноменална чиста мускулна маса, то това е той. Ето защо, г-н Колман представя на света продукта Stacked-NO. Сигурно сте си мечтали за такова мускулно напомпване, което да чувствате дълго време след като сте приключили с тренировката, и от което да изглеждате като планинска грамада? Е, с добавката Stacked-NO това е напълно възможно.

ProductHighlights_StackedNO

Какви са предимствата на  Stacked-NO?

 

  • Повишаване на притока на кръв и кислород към мускулите
  • Засилено захранване с хранителни вещества
  • Повече издържливост
  • Повече мускули и зверско напомпване
  • Максимално усвояване на всички полезни вещества


Нека “хвърлим око“ на съставките на Stacked-NO : Agmatine - хранително вещество, играещо роля на антиоксидант, насърчаващо мускулното напомпване, и повишаващо нивата на лутеинизиращия хормон, и нивата на растежния хормон; L-цитрулин - помага за повишаване  на продукцията на азотен оксид и засилване на кръвния  поток;  HICA- спомага за повишаване на мускулната  маса, предотвратява мускулното претоварване и болката след тренировка;  L-орнитин – осигурява повишаване нивата  на растежния  хормон (GH), подкрепя мускулната издръжливост, катализира антиоксидантите и  аминокиселините в тялото.

 

 

stacked-N-O- ad


Формулата на Stacked-NO съдържа и съставката  Astragin, която увеличава усвояването на аминокиселините, витамините и глюкозата, повишава продукцията на азотен оксид, и увеличава производството на АТР. Stacked NO ще ви даде чувство на мускулно напомпване  24/7, тъй като  поддържа тялото Ви в състояние на анаболизъм цял ден. Този продукт  ще Ви осигури  положителен азотен баланс, така че  хранителното зареждане на мускулите Ви ще е на оптимално ниво.

Употреба: 3 капсули преди тренировка

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

stacked_no sf

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Ronnie Coleman Stacked-NO 90 капсули

  • Производител: Ronnie Coleman
  • Код на продукта: Ronnie Coleman Stacked-NO
  • Наличност: В наличност
77.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359