Ronnie Coleman Pro-Antium 2540 грRonnie Coleman Pro-Antium1
Ronnie Coleman Pro-Antium 2540 гр
105.00 лв 135.00 лв
product header
-22% Ronnie Coleman Pro-Antium 2540 грRonnie Coleman Pro-Antium

Ronnie Coleman Pro-Antium


Ronnie Coleman Pro-Antium е висококачествен протеин. Както е известно, изграждането на перфектната фигура и увеличаването на силата може да се постигне с помощта на строга и много добра диета. Тя от своя страна има нужда от протеини, за да може да е ефективна. Ето защо е създаден този уникален по вида си продукт. Той има за цел да достави на Вашето тяло най-висококачествения протеин във възможно най-концентриран вид.

Препоръчителният прием на Ronnie Coleman Pro-Antium е 29 грама. Това е дозата, която е лично препоръчана от самия Рони Колман. Счита се, че тя е напълно достатъчна за постигане на много повече от стандартните резултати. 29 грама смесен протеин е дозата, която Рони Колман определя като „много сериозна”. Той твърди, че не може да препоръча нищо по-различно от това, което самият той би приел.

 

pro antium ad


 Тази уникална формула би трябвало да Ви е от голяма полза. При правилната ѝ употреба можете да очаквате да постигнете реални и дълготрайни резултати. Много голям брой атлети по света са се доверили на Ronnie Coleman Pro-Antium. Това е така, защото те са се възползвали от потенциалните възможности, които той им предлага и са успели да достигнат целите, поставени за всяка интензивна тренировка.

Ronnie Coleman Pro-Antium е вкусен, мек и най-вече силен. С този продукт всеки грам е от полза. Препоръчителният прием идва не от кой да е, а от осемкратния носител на титлата „Мистър Олимпия” Рони Колман. Можете да му се доверите и Вие и да пренесете тренировката Ви на следващото ниво. Сериозната сила на Ronnie Coleman Pro-Antium е предназначена за постигане на сериозни резултати.

pro antium ad 2

Качеството на този продукт е гарантирано. Произведен е като са спазени всички възможни стандарти. Прочетете внимателно инструкциите за препоръчителна употреба и при нужда се консултирайте и с Вашия лекар или треньор. Възможностите, които Ronnie Coleman Pro-Antium Ви предлага са големи. От Вас зависи дали имате куража да се възползвате от тях или не. Изборът е Ваш!

Дозировка
Доза 51 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Бетаин анхидрид 2,5 g
Витамин Е 1,5 IU
Въглехидрати 11 g
Диетични фибри 2,3 g
Желязо .2 mg
Захари 1,2 g
Калий 406 mg
Калории 182
Калории от мазнини 18
Калций 80 mg
Креатин монохидрат 5 g
Магнезий 8 mg
Мазнини 2 g
Наситени мазнини 4 g
Натрий 139 mg
Протеини 30 g
Рибофлавин .1 mg
Фосфор 80 mg
Холестерол 15 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ronnie Coleman Pro-Antium 2540 гр

  • Производител: Ronnie Coleman
  • Код на продукта: Ronnie Coleman Pro-Antium
  • Наличност: В наличност
135.00 лв
105.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359