Ronnie Coleman King Beef 1770 грRonnie Coleman King Beef 1770 гр1
Ronnie Coleman King Beef 1770 гр
145.00 лв
product header
Ronnie Coleman King Beef 1770 грRonnie Coleman King Beef 1770 гр

Все повече спортисти търсят добавки с телешки протеин и това не е чудно, като се имат предвид отличните му качества.Телешкия протеин ще Ви предостави анаболно и катаболно въздействие, в подкрепа на мускулния растеж. Този протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Продукта King Beef на Ronnie Coleman съдържа 100% чист телешки протеин изолат. Това е отлична добавка с телешки протеин, чрез която Вие можете да се възползвате от всички предимства на телешкото месо, като в същото време да избегнете мазнините и холестерола.

ronnie-coleman-king-beef-100-pure-beef-isolate-ad


Характеристики на продукта:

 

 • 100% чист телешки протеин изолат
 • Осигурява 23 грама протеин на доза
 • 0 грама захар на доза
 • 1 грам мазнини на доза
 • Отличен аминокиселинен профил
 • Съдейства за възстановяването
 • Подпомага мускулния растеж
 • Чудесен вкус и отлична разтворимост


Телешкият протеин  под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин  ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на King Beef ще Ви е от полза е, че телешкия протеин изолат съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба:  Приемайте по 1 доза дневно, за предпочитане след тренировка или между храненията. Разтваряйте дозата в 200-300 мл вода. Една доза е 35 грама (1 мерителна лъжица).

Разфасовка: 1770 грама

Състав:

ronnie-coleman-king-beef-facts-800x800

 

Дозировка
Доза 35 g
Съставки
Витамин В12 0.3 mcg
Въглехидрати 7 g
Диетични фибри 2 g
Желязо 2.3 mg
Калий 300 mg
Калории 125
Калории от мазнини 9
Магнезий 33 mg
Мазнини 1 g
Мед 0.28 mg
Наситени мазнини 0.5 g
Натрий 185 mg
Ниацин 1.9 mg
Протеини 23 g
Фосфор 48 mg
Хлорид 55 mg
Цинк 0.44 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ronnie Coleman King Beef 1770 гр

 • Производител: Ronnie Coleman
 • Код на продукта: Ronnie Coleman King Beef 1770 гр
 • Наличност: В наличност
145.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359