Ronnie Coleman Iso-Tropix Max Isolate 908 грRonnie Coleman Iso-Tropix Max Isolate 908 гр1
Ronnie Coleman Iso-Tropix Max Isolate 908 гр
96.00 лв
product header
Ronnie Coleman Iso-Tropix Max Isolate 908 грRonnie Coleman Iso-Tropix Max Isolate 908 гр
Суроватъчния  протеин изолат е един от най-добрите видове протеини. Може да се приема от всички, желаещи да подпомогнат усилията си във фитнес здалата, тъй като спомага за   изграждане на мускулите. Суроватъчния протеин изолат  съдържа голямо количество аминокиселини, които са градивните елементи на протеините в тялото Ви. Приема на  изолат суроватъчен протеин преди или след тренировка, може  да повиши количеството на аминокиселините  наличните в тялото Ви, и да подпомогне   процеса на  мускулния растеж. Всеки иска най – доброто за себе си, а ние знаем кое е то - Iso-Tropic Max Isolate. Това е продукт на  Ronnie Coleman, осигуряващ 100% чист суроватъчен протеин изолат, без въглехидрати, захар, изкуствени оцветители или глутен.

isotropix max adКак действа Iso-Tropic Max Isolate?


  • Увеличава абсорбацията на аминокиселините  с 62%
  • Увеличава усвояването на  витамините  с 50%
  • Повишава  усвояването  на глюкоза с 57%
  • Увеличава  инсулиновата чувствителност с  38%
  • Засилва  производството на АТР с 18%
  • Намалява кръвната захар с 19%
  • Увеличава  гликогена  в мускулите  с 60%

Суроватъчния протеин изолат в Iso-Tropic Max Isolate,  съдържа всички основни аминокиселини, които не могат да бъдат произведени от тялото и трябва да бъдат  получени от външни източници. Сред тези аминокиселини се открояват ВСАА-аминокиселините с разклонена верига, които подпомагат ремонта и възстановяването на мускулите Ви, след изтощителна тренировка. Тези оминокиселини също така повишават енергийните нива в тялото и съдействат за изграждането на чисти мускули. Приема на Iso-Tropic Max Isolate, помага за предотвратяване  разграждането  на мускулите, което се случва след тренировката, ако в тялото не постъпят подходящите хранителни вещества.

isotropic ad

Суроватъчния протеин изолат, който продукта Ви доставя, се усвоява бързо и пълноценно от тялото, което означава че действието му започва почти незабавно. Iso-Tropic Max Isolate отговаря напълно на вашия упорит труд  във фитнес залата, и Ви възнаграждава с освежаващ вкус, на който можете  да се наслаждавате  ден след ден, без да  нарушавате  диетата си. Вашата упорита работа, кръв, пот и сълзи,  заслужават да бъдат възнаградени с чист, вкусен, и висококачествен  протеин изолат, какъвто е Iso-Tropic Max Isolate. Опитвайки го веднъж, Вие  ще очаквате с нетърпение, момента в който ще пиете отново.

Употреба: 1 доза час преди и едно доза след тренировка.

Състав:

isotropic sf

 
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ronnie Coleman Iso-Tropix Max Isolate 908 гр

  • Производител: Ronnie Coleman
  • Код на продукта: Ronnie Coleman Iso-Tropix Max Isolate 908 гр
  • Наличност: В наличност
96.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359