Ronnie Coleman Creatine XS 300 грRonnie Coleman Creatine XS 300 гр1
Ronnie Coleman Creatine XS 300 гр
30.00 лв
product header
Ronnie Coleman Creatine XS 300 грRonnie Coleman Creatine XS 300 гр

Има една добавка, която изпреварва по почит и употреба всички други. Става въпрос за креатина разбира се. Ако се върнем назад в историята на фитнес индустрията, можем със сигурност да кажем, че креатина е една от най-проучваните, най-известните и търсени добавки. Една от най-добре усвояващите се и почитани форми на креатина, е креатин монохидрат. Ако се стремите към постигане на повече издържливост и мускулен растеж, креатин монохидрат може да направи това за Вас! Ако досега не сте опитвали креатинова добавка, или не сте доволен от постигнатите резултати, вземете Creatine XS на Ronnie Coleman. Продукта осигурява креатин монохидрат, с максимално усвояване и ефективност.

Характеристики на Creatine XS:

 • Висококачествен креатин монохидрат
 • Без аромат и оцветители
 • Лабораторно тестван
 • Повишава издържливостта и силата
 • Намалява  умората
 • Снабдява с допълнителна енергия
 • Намалява мускулната треска
 • Повишава мускулния растеж


Аминокиселината креатин естествено присъства във вашето тяло и се получава от други три аминокиселини - аргинин, метионин, и глицин. Креатинът е изключително важен за спортистите, защото участва активно  в процеса на генериране на енергия. По принцип, когато тренирате или извършвате физическа дейност, аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергията, която играе ключова роля за това. Всъщност, АТФ е основната енергия използвана от мускулите Ви, било то когато тренирате или вършите друга дейност. Точно по тази причина, ATФ изгаря много бързо. С други думи, няма как да се възползвате от тази енергия за дълго.

С помощта на креатин монохидрат обаче, нещата се “оправят“ много лесно! Когато АТФ се изразходва за енергия, тя губи молекула и се превръща в аденозин дифосфат (AДФ). Креатина така да се каже дарява фосфатна молекула на  AДФ. По този начин, АДФ става отново АТФ и може да се използва отново за гориво.  Ето защо, приемайки продукта Creatine XS, можете да се радвате на подобрена физическа активност, увеличен прилив на енергия и по-малко умора. В резултат на това, Вие можете да тренирате по-дълго, да правите повече повторения и да постигате по-добри резултати.

Ползите от креатин монохидрат не спират до тука. С приема на Creatine XS, Вие ще получите силна хидратация на мускулните клетки. Това е едно от най-почитаните свойства на креатин монохидрат. Когато креатина е  в мускулите, той изисква повече вода, за да може да се  съхрани там. По този начин, той увеличава обема на мускулните клетки, а това означава по – обемни мускули. С Creatine XS няма да се притеснявате от подпухване и подуване, защото водата остава единствено в мускулните клетки.

Начин на употреба: Смесете една доза ( 5 грама) в 200 мл вода, плодов сок или напитката, която предпочитате. За най-добри резултати използвайте Creatin XS преди и след тренировка.

Разфасовка: 300 грама

Състав:

creatine-xs1

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Креатин монохидрат 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ronnie Coleman Creatine XS 300 гр

 • Производител: Ronnie Coleman
 • Код на продукта: Ronnie Coleman Creatine XS 300 гр
 • Наличност: В наличност
30.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359