Ronnie Coleman Beta-Stim 60 капсулиRonnie Coleman Beta-Stim 60 капсули1
Ronnie Coleman Beta-Stim 60 капсули
75.00 лв
product header
Ronnie Coleman Beta-Stim 60 капсулиRonnie Coleman Beta-Stim 60 капсули
Намаляването на излишните килограми е труден процес, който понякога изисква допълнителна помощ. Ако търсите хранителна добавка, която да подпомогне вашите усилия, вземете Beta-Stim на Ronnie Coleman! Това е е изключително мощна формула, която стимулира метаболизма, осигурява сила, тонизира организма и има благоприятно действие върху храносмилателната система. Beta-Stim включва комбинация от специални съставки, които значително ще подпомогнат процеса на отслабване. Продукта е обогатен с витамини от група В, които са важни за метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините, и за поддържането на енергийните нива.

RonnieColeman_beta-stim


Действие на Beta-Stim:
 • Ускорява метаболизма
 • Потиска апетита
 • Подобрява настроението
 • Подпомага нервната система
 • Намалява нивата на лошия холестерол
 • Стимулира изгарянето на мазнините
 • Повишава енергията и издържливостта
 • Подсилва имунната система

Формулата на Beta-Stim съдържа комбинация от съставки - Extended Release Caffeine (Кофеин безводен & PharmaShure SR Caffeine), както и Synephrine HCL . Всички те гарантирано ще Ви осигурят мощен прилив на енергия. Тук е включен кофеин с продължително освобождаване, който няма да предизвика “катастрофа“, което става при използването на обикновен кофеин. Кофеина в тази формула ще се освобождава в продължение на 6 часа, при което Вие ще получите постоянно снабдяване с енергия през целия ден. Beta-Stim включва съставки като Acacia Rigidula,, Higenamine HCI, NeluLean ™ (NelumboNucifera). White Willow (кора), iFAS503 ™ (Green Tea, Tuber Fleeceflower )

Тези компоненти  оказват пряко влияние върху  бета-рецептори на тялото, които контролират липолизата. Съставките също така увеличават термогенезата, което може да засили изгарянето на мазнините и да попречи на тяхното повторно натрупване.Когато сте на диета, че е важно да имате ясен мисловен фокус през целия ден, както и да запазите доброто си настроение. За тази цел, Beta-Stim съдържа Schizandra Extract - естествен растителен екстракт, използван в традиционната китайска медицина, за да поддържа концентрацията, паметта и бдителността, както и доброто настроение.

Задържането на вода по време на диета е огромен проблем, който може да възпрепятства отслабването. Формулата на Beta-Stim съдържа съставки, които ще отстранят излишната подкожна вода. Друго много важно нещо за успешно намаляване на излишните килограми е контролирането на апетита. Повечето от съставките на Beta-Stim успешно постигат това. Ускорения метаболизъм подпомага значително процеса на отслабване. Съставките във формулата на Beta-Stim ще стимулират вашият метаболизъм така, че да горите калории, дори когато тялото Ви е в покой!

Начин на употреба:  Приемайте 1 капсула дневно сутрин на празен стомах.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

rcss_beta_stim-sf
4 Ronnie Coleman Beta-Stim 60 капсули
Тази добавка е ефективна. Пил съм и протеина му много е вкусен.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ronnie Coleman Beta-Stim 60 капсули

 • Производител: Ronnie Coleman
 • Код на продукта: Ronnie Coleman Beta-Stim 60 капсули
 • Наличност: В наличност
75.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359