Ronnie Coleman Amino-Tone 390 грRonnie Coleman Amino-Tone 390 гр1
Ronnie Coleman Amino-Tone 390 гр
90.00 лв
product header
Ronnie Coleman Amino-Tone 390 грRonnie Coleman Amino-Tone 390 гр
Аминокиселините са главните градивни елементи на организма, а също и източници на енергия. Ако тялото не получава  достатъчно аминокиселини от храната, то  веднага започва да  разгражда протеините от  мускулна тъкан. Това е много неприятно за бодибилдърите и спортистите, и се нарича катаболизъм. Ето защо, спортистите и бодибилдърите трябва да бъдат сигурни че получават достатъчно аминокиселини, като най – доброто решение за това е приема на подходяща аминокиселинна добавка. Представяме Ви продукта Amino-Tone на Ronnie Coleman, който съдържа уникален комплекс от активни вещества, стимулиращ изграждането  на чиста мускулна маса. Amino-Tone подпомага  изгарянето на излишните мазнини и намалява значително  времето за възстановяване след интензивни тренировки.

aminotone

Действие на Amino-Tone:
 • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
 • Намалява значително времето за възстановяване
 • Увеличава мускулната издържливост
 • Осигурява антикатаболен ефект
 • Съдейства за изгарянето на мазнините
 • Подпомага функциите на нервната система
 • Поддържа сърдечната дейност
 • Детоксикира тялото

Едни от най – важните хранителни вещества за мускулите Ви са ВСАА – аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Amino-Tone Ви осигурява тези важни аминокиселини. ВСАА са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. Те представляват  незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се получават отвън. Приема на Amino-Tone ще Ви горонтира, че получавате достатъчно от тези ценни аминокиселини. ВСАА стимулират развитието на мускулите, и правят  по-лесно и бързо възстановяването им. В последно време,  BCAA са били изследвани, и доказателствата са безспорни – те притежават мощни антикатаболни свойства. Също така, ВСАА аминокиселините осигуряват на мускулите енергия.

Amino-Tone съдържа и аминокиселината аланин, която работи чрез увеличаване на производството на карнозин. Последния буферира водородни молекули, които се отделят по време на тренировка и по този начин нормализира нивото на рН на мускулите. Аминокиселината аланин може значително да повиши  издръжливостта  и да подпомогне процеса на възстановяване на мускулите. Една от задачите на аланина във формулата на Amino-Tone, е да намали времето за възстановяване  между тренировките. Освен това, аланина има способността да повишава интензивността на тренировката  и може да доведе до повишаване на мускулния растеж.

Физическия и психически стрес може да има неприятни последици за Вас.Допълнителния прием на таурин, може да намали стреса. Ето защо, формулата на Amino-Tone включва и тази ценна аминокиселина. Таурина успокоява нервната система, чрез улесняване на производството на невротрансмитера GABA -  гама-аминомаслена киселина. Като съдейства за увеличаване нивата на GABA, таурина  ще Ви помогне успешно да управлявате  тревожността и ще намали стреса. Taурина в Amino-Tone също така увеличава силата и издържливостта, и ускорява възстановяването.

Начин на употреба: Приемайте 1 път дневно по 1 супена лъжица смесена с вода по време на тренировки.

Разфасовка: 390 грама

Състав:

ronnie-coleman-amino-tone-nutrition
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ronnie Coleman Amino-Tone 390 гр

 • Производител: Ronnie Coleman
 • Код на продукта: Ronnie Coleman Amino-Tone 390 гр
 • Наличност: В наличност
90.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359