Real Pharm TCM 500 грRP801
Real Pharm TCM 500 гр
35.00 лв
product header
Real Pharm TCM 500 грRP80

Ако се интересувате от фитнес и от хранителни добавки способни да подпомогнат усилията Ви в тази насока, може би сте чували за Tri-Creatine Malate.Това е една сравнително нова форма на креатина , за която малко атлети знаят. Тези обаче, които не само са чували, но и са опитвали Tri-Creatine Malate, не спират да хвалят неговите качества и ефекти.

Tri-Creatine Malate е нова и революционна форма на креатина,при която аминокиселината креатин е  свързана с високоенергийна молекула ябълчена киселина. Смята се, че този тип креатин има способността много по-лесно се абсорбира от старите "нискотехнологични" креатинови форми. Ако още не сте опитвали, то сега е момента да се възползвате от този вид креатин, чрез продукта TCM на Real Pharm.

Характеристики на продукта: 

 • Осигурява 5 гр три-кретин малат на доза
 • Съставен от креатин монохидрат и ябълчена киселина
 • Отлична разтворимост във вода
 • Без подуване и задържане на течности
 • Без необходимост от зареждаща фаза
 • Увеличава енергийните нива в мускулите
 • Повишава издържливостта
 • Повишава експлозивната сила

Креатинът е популярна добавка сред спортистите, а неговата слава се дължи на способността му да попълва нивата на АТФ в мускулите. По време на интензивна физическа активност, мускулите използват ATФ като основен източник на енергия. Креатинът помага на тялото да преобразува страничните продукти от производството на енергия обратно в ATФ, предоставяйки  по-големи количества енергия, за увеличена мощност и издръжливост.

За културистите, креатина има допълнителна полза, тъй като повишава обема на мускулните клетки, като по този начин прави мускулите по-големи и плътни. TCM се състои от три креатинови молекули, и една молекула ябълчена киселина свързани заедно. Както вече споменахме, ролята на  креатина  в тялото е да се предоставя  на мускулите  енергия.

Креатина  пътува през кръвния поток към мускулите, където  ще бъде използван като енергиен източник. TCM  ускорява производството на АТФ и подпомага растежа на мускулите и мускулните  контракции. Ябълчената  киселина е често срещана  в неузрели плодове и помага на метаболизма на клетките. Тя също така повишава  производството на енергия  и помага за намаляване на мускулната умора и болка. 

Докато креатина  обикновено  е трудно  разтворим във вода, когато се комбинира с ябълчена киселина разтворимостта му във водата се увеличава. След приема си, TCM се транспортира бързо до мускулите, където се използва по предназначение без проблем.

Начин на употреба: Вземайте 1 доза (5 гр.) 2 пъти дневно – 30 мин. преди и до 30 мин. след тренировка в тренировъчен ден  и сутрин и следобед в нетренировъчен.

Разфасовка: 500 грама

 

Дозировка
Доза 5 g
Съставки
Три Креатин Малат 4.99 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm TCM 500 гр

 • Производител: Real Pharm
 • Код на продукта: RP80
 • Наличност: В наличност
35.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359