Real Pharm Real Whey 100 700 грRP651
Real Pharm Real Whey 100 700 гр
42.00 лв
Real Pharm Real Whey 100 700 грRP65

Ежедневните тренировки са един от най-добрите начини  за поддържане на добра форма и изграждане на мускули. Факт е, че тренирайки интензивно Вие ще качите мускулна маса, но това зависи и от други фактори. Един от тези фактори е храната, която консумирате. Протеините се смятат за най-важната храна за бодибилдърите и атлетите, а протеиновите добавки са сред най-важните, особено суроватъчния протеин.

Real Whey 100 на Real Pharm е първокласен суроватъчен протеин, съдържащ най-висококачествената форма на суроватъчния протеин концентрат с минимално съдържание на мазнини и въглехидрати-само 1,71 гр. мазнини и 1,44 гр. въглехидрати в доза от 30 гр., което го прави един от най-изгодните и предпочитани на пазара суплементи от този клас.

Характеристики на Real Whey:

  • 24 гр протеин на доза
  • Висококачествен суроватъчен протеин концентрат
  • Само 1,71 гр мазнини и 1,44 гр въглехидрати на доза
  • Високо съдържание на ВСАА

Смята се, че суроватъчния протеин е най-висококачествения протеин. Чистият суроватъчен протеин  има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Ето защо, Real Whey 100 е подходящ за консумация при нискокалорични и нисковъглехидратни диети.

Тази  формула е създадена  с ниско съдържание на лактоза, холестерол и мазнини, което го прави изключително  лесно усвоим продукт.  Съдържащият се в него суроватъчен протеин концентрат, има  пълен аминокиселин профил, осигуряващ бързо и ефикасно разграждане и усвояване. Ефикасното усвояване на протеина спомага за снабдяването на мускулните клетки с азот.

Повишения прием на аминокиселини, който суроватъчният протеин Real Whey 100 Ви осигурява, гарантира предпазване на мускулите Ви от разпад. Също така, осигурява високи нива на BCAA -аминокиселините с разклонена верига. Те имат изключително важна роля за активизирането  и ускоряването на протеиновия синтез   в мускулите.Това спомага за по-добро възстановяване на клетъчно ниво и ускорява адапционните процеси към тежки тренировки. По  този начин, Вие ще  запазите  чистата мускулна маса, а едновременно с това, се намалява  нивото на катаболния хормон кортизол, и също така  значително се  увеличава изгарянето на мазнини.

Протеинът Real Whey е на много изгодна цена


Real Whey 100 е продукт, който спомага за пълноценното и ефикасно  възстановяване след тренировка и  Ви осигурява необходимия градивен материал за  вашите мускули. Най-подходящото  време за прием на Real Whey 100 е непосредствено  след тренировка , защото това е най-важното хранене за деня, което  трябва да възстанови  мускулните влакна след тежката тренировка и сутрин веднага след събуждане, с цел да се предпазите от  катаболните процеси възникнали през нощта.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза (30 гр., 1 мерителна лъжица) в 200-300 мл. вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 3 пъти дневно, за най-добри резултати след събуждане сутрин, преди и след тренировка. Не надвишавайте препоръчителния прием от 3 дози дневно!

Разфасовка: 700 грама


 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Real Pharm Real Whey 100 700 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP65
  • Наличност: В наличност
  • 42.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359