Real Pharm Real Mass 1000 грRP601
Real Pharm Real Mass 1000 гр
25.00 лв
product header
Real Pharm Real Mass 1000 грRP60

Real Mass подпомага мускулния растеж


Не е тайна, че оптималния мускулен растеж е свързан с приема както на протеини, така и на въглехидрати. Вашите мускули включват основно протеини, които по време на физическо натоварване, каквото е и тренировката, се изразходват. Ако не се възстановят напълно, настъпват катаболитни процеси.

Въглехидратите също са от решаващо значение, защото осигуряват енергия, а ако не ги набавяте на тялото си, то ще използва мускулните протеините като енергия за своите функции. Представяме Ви Real Mass на Real Pharm-изключително ефективен гейнър, разработен така, че да Ви даде необходимите протеини и въглехидрати в оптимални количества.

Характеристики на продукта:

  • С 4 протеинови източника
  • Включва въглехидрати
  • Доставя 15 грама протеини на доза
  • Осигурява 51 грама въглехидрати на доза
  • Отличен вкус

Всяка доза от Real Mass ще Ви достави 15 грама протеин, за активиране на растежа и поддържането на мускулната маса. Също така, всяка доза съдържа 51 грама въглехидрати- основен източник на енергия за мускулите, което както казахме ще предпази разграждането на протеините за енергийни нужди.

Real Mass Ви осигурява солидно количество протеини, с чиято помощ тялото Ви ще се възстанови бързо и пълно, след всяка интензивна тренировка. Без протеини, Вие няма да сте в състояние да качвате мускулна маса.

Продукта съдържа цели 4 протеинови източници-суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, хидролизиран суроватъчен протеин и мицеларен казеин.  Тъй като се усвоява изключително бързо, суроватъчния протеин е необходим след всяка тренировка. Освен това, той набавя всички важни аминокиселини на  мускулите. Казеина от своя страна  се усвоява бавно, като Ви осигурява продължително зареждане с аминокиселини.

Real Mass съдържа 4 протеинови източника


Всички протеини във формулата на продукта се отличават с високо качество и богато аминокиселинно съдържание. Real Mass съдържа и важни въглехидрати, които  също са неизменна част от изграждането на мускулна маса. Те са необходими на  атлетите и бодибилдърите, защото осигуряват нужната  енергия за тялото, което предпазва от катаболно разграждане на мускулите. Въглехидратите във формулата на продукта ще Ви заредят с енергия за всяка тренировка.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза от продукта (2 мерителни лъжици, 75 гр.) в 150-200 мл. вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 2 дози дневно – за предпочитане преди и след тренировка.

Разфасовка: 1000 грама

 

 

Дозировка
Доза 2 мерителни лъжици, 75 g
Съставки
Въглехидрати 51 g
Енергийна стойност 282 kcal
Захари 7,5 g
Мазнини 1,9 g
Наситени мазнини 1,2 g
Протеини 15 g
Сол 1,19 g
5 Real Pharm Real Mass 1000 гр
Мого уважавам тази марка. Приемам не само от гейнерите, но и от bcaa и iso drink и всичко работи супер.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Real Mass 1000 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP60
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359