Real Pharm Real Isolate 100 1800 грRP581
Real Pharm Real Isolate 100 1800 гр
146.00 лв
product header
Real Pharm Real Isolate 100 1800 грRP58

Ежедневните тренировки са един от най-добрите начини  за поддържане на добра форма и изграждане на мускули. Факт е, че тренирайки интензивно Вие ще качите мускулна маса, но това зависи и от други фактори. Един от тези фактори е храната, която консумирате. Протеините се смятат за най-важната храна за бодибилдърите и атлетите, а протеиновите добавки са сред най-важните, особено суроватъчния протеин.

Real Isolate 100 на Real Pharm е висококачествен продукт в високо протеиново съдържание, съдържащ суроватъчен протеин изолат, в който се съдържат само остатъчни следи от мазнини и въглехидрати-само 0,09 гр. мазнини и 0,3 гр. въглехидрати в 1 доза! Това гарантира, че организма ви ще получи максимално чист, бързоусвояем протеин, идеален за циклите за релеф!

Характеристики на продукта:

  • 27 гр протеин на доза
  • Висококачествен суроватъчен протеин изолат
  • Само 0,09 гр мазнини и 0,3 гр въглехидрати на доза
  • Високо съдържание на ВСАА


Смята се, че суроватъчния протеин е най-висококачествения протеин. Чистият суроватъчен протеин  има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Ето защо, Real Isolate 100 е подходящ за консумация при нискокалорични и нисковъглехидратни диети.

Тази  формула е създадена  с ниско съдържание на лактоза, холестерол и мазнини, което го прави изключително   лесно усвоим продукт.  Съдържащият се в него суроватъчен протеин изолат, има  пълен аминокиселинен профил, осигуряващ бързо и ефикасно разграждане и усвояване. Ефикасното усвояване на протеина спомага за снабдяването на мускулните клетки с азот.

Повишения прием на аминокиселини, който суроватъчният протеин изолат Real Isolate 100 Ви осигурява, гарантира предпазване на мускулите Ви от разпад. Също така, осигурява високи нива на BCAA -аминокиселините с разклонена верига. Те имат изключително важна роля за активизирането  и ускоряването на протеиновия синтез   в мускулите.Това спомага за по-добро възстановяване на клетъчно ниво и ускорява адапционните процеси към тежки тренировки. По  този начин, Вие ще  запазите  чистата мускулна маса, а едновременно с това, се намалява  нивото на катаболния хормон кортизол, и също така  значително се  увеличава изгарянето на мазнини.

Real Isolate 100 е продукт, който спомага за пълноценното и ефикасно  възстановяване след тренировка и  Ви осигурява необходимия градивен материал за  вашите мускули. Най-подходящото  време за прием на Real Isolate 100 е непосредствено  след тренировка , защото това е най-важното хранене за деня, което  трябва да възстанови  мускулните влакна след тежката тренировка и сутрин веднага след събуждане, с цел да се предпазите от  катаболните процеси възникнали през нощта.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза (30 гр., 1 мерителна лъжица) в 200-300 мл. вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 3 пъти дневно, за най-добри резултати след събуждане сутрин, преди и след тренировка. Не надвишавайте препоръчителния прием от 3 дози дневно!

Разфасовка: 1800 грама
 

Дозировка
Доза 30 g, 1 мерителна лъжица
Съставки
Въглехидрати 0.3 g
Енергийна стойност 110 kcal
Захари 0.3 g
Мазнини 0.09 g
Наситени мазнини 0.02 g
Протеини 27 g
Сол 0.15 g
Фибри 0.24 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Real Isolate 100 1800 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP58
  • Наличност: В наличност
146.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359