Real Pharm Real Hydro 100 1800 грRP551
Real Pharm Real Hydro 100 1800 гр
134.00 лв
product header
Real Pharm Real Hydro 100 1800 грRP55

Real Hydro 100 съдържа най-бързия протеин


Напоследък, суроватъчния протеин хидролизат е най-търсеният и най-предпочитаният от атлетите. Този протеин се получава, чрез процес на хидролиза. Целите протеини са доста големи молекули, които тялото не може да се използва. За да бъдат използвани, тези цели протеини трябва да бъдат “раздробени“ на по-малки молекули, а това става именно чрез хидролизата. 

За да може да се абсорбира от тялото, протеина трябва да бъде под формата на ди-или три-пептиди или свободни аминокиселини.  Това означава, че този протеин се усвоява светкавично бързо. Възползвайте се от това, с  Real Hydro 100 на Real Pharm! Продукта е произведен от ензимно обработен суроватъчен протеин хидролизат, който гарантира най-бързото усвояване на пептидните фракции.

Важни характеристики на продукта:

  • Разтваря се отлично
  • Усвоява се изключително бързо
  • Не затруднява храносмилането
  • Увеличава протеиновия синтез
  • Подпомага възстановяването

Суроватъчния протеин хидролизат се смята за най-голямото постижение в областта на производството на протеинови добавки. Той се усвоява бързо от тялото Ви, защото е предварително ензимно раздробен до нисши пептидни връзки. По принцип, този вид разграждане би трябвало да стане в дванадесетопръстника и стомаха. При него обаче, усвояването се забавя и се губи част от протеина. С продукта Real Hydro 100 обаче, това няма да се случи, благодарение на извършената при производството на протеина хидролиза.

Приет веднъж, Real Hydro 100  започва да работи почти мигновено, като доставя на мускулите Ви всички необходими за растеж белтъчини и калории. Суроватъчния протеин хидролизат в тази формула, е съставен от пептидни връзки, които навлизат веднага в кръвната плазма. След това, те попадат право в мускулите Ви.

Real Hydro 100  повишава значително азотния баланс в тялото Ви, което е предимство ако желаете да постигнете анаболен ефект. Освен това, суроватъчния протеин хидролизат стимулира и протеиновия синтез, което също е от решаващо значение за мускулния растеж.

Real Hydro 100 се усвоява светкавично бързо


Суроватъчен протеин хидролизат във формулата Real Hydro 100  ще Ви помогне да намалите излишните мазнини, което го прави отличен избор за заместител на хранене. Този протеин е с високо съдържание на глутамин и ВСАА – аминокиселини с разклонена верига и изобщо на аминокиселини. На практика, суроватъчния протеин хидролизат Ви осигурява всички необходими аминокиселини за мускулна хипертрофия. Real Hydro 100  е чудесна и висококачествена протеинова добавка, усвояваща се бързо от организма, и с  изключително висока биологична стойност.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза (30 гр., 1 мерителна лъжица) в 200-300 мл. вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 3 дози дневно, за най-добри резултати след ставане сутрин, преди и след тренировка.

Разфасовка: 1800 грама

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 30 g, 1 мерителна лъжица
Съставки
Въглехидрати 1,5 g
Енергийна стойност 115 kcal
Захари 0,6 g
Мазнини 1,8 g
Наситени мазнини 0,69 g
Протеини 23,4 g
Сол 0,15 g
Фибри 0,18 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Real Hydro 100 1800 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP55
  • Наличност: В наличност
134.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359