Real Pharm Real Casein 100 700 грRP541
Real Pharm Real Casein 100 700 гр
49.00 лв
product header
Real Pharm Real Casein 100 700 грRP54

Казеновият протеин  си е заслужил място, сред най-добрите и предпочитани добавки сред бодибилдърите и спортистите. Казеинът е основния протеин, открит в млякото  и сиренето. Той съдържа всички аминокиселини, които са важни за атлетите, заради което се счита за висококачествен и пълноценен протеин. Ако желаете  отличен казеин, вземете продукта. Real Casein 100 на Real Pharm е висококачествена хранителна добавка, която съдържа мицеларен казеин, позволяващ удълженото освобождаване на аминокиселини в кръвния поток. Този продукт е идеалният избор за всеки трениращ, които иска да осигури на своето тяло постепенно и стабилно насищане с пълния набор аминокиселини за продължителен период от време.

Характеристики на Real Casein 100 :

  • 25 грама протеин на доза
  • 106 калории на доза
  • Отличен аминокиселинен профил
  • Подпомага растежа на мускулите
  • Осигурява антикатаболен ефект
  • Съдейства за мускулното възстановяване


Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва.

Приема на Real Casein 100 ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, Real Casein 100 е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав. Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

 

Real Casein 100 е подходящ за всеки атлет


Казеина в Real Casein 100 осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на Real Casein 100, когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули. Същевременно, този протеин е в състояние да засили метаболизма Ви, както и изгарянето на мазнините.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза (30 гр., 1 мерителна лъжица) от продукта в 200-300 мл. вода или обезмаслено прясно мляко. Приемайте до 3 дози дневно, за предпочитане след ставане сутрин, преди тренировка и преди лягане вечер. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 3 дози!

Разфасовка: 700 грама

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 30 g, 1 мерителна лъжица
Съставки
Въглехидрати 1,2 g
Енергийна стойност 106 kcal (30 g)
Захари 0,90 g
Мазнини 0,3 g
Наситени мазнини 0,12 g
Протеини 24,60 g
Сол 0,15 g
Фибри 0,24 g
4 Real Pharm Real Casein 100 700 гр
Изках да кача килограми преди бала и казеинът ми помогна това да се случи като го комбинирах с гейнър преди и след тренировки а казеина вечер.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Real Casein 100 700 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP54
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359