Real Pharm Real Casein 100 1800 грRP531
Real Pharm Real Casein 100 1800 гр
109.00 лв
product header
Real Pharm Real Casein 100 1800 грRP53

Казеновият протеин  си е заслужил място, сред най-добрите и предпочитани добавки сред бодибилдърите и спортистите. Казеинът е основния протеин, открит в млякото  и сиренето. Той съдържа всички аминокиселини, които са важни за атлетите, заради което се счита за висококачествен и пълноценен протеин. Ако желаете  отличен казеин, вземете продукта.

Real Casein 100 на Real Pharm е висококачествена хранителна добавка, която съдържа мицеларен казеин, позволяващ удълженото освобождаване на аминокиселини в кръвния поток. Този продукт е идеалният избор за всеки трениращ, които иска да осигури на своето тяло постепенно и стабилно насищане с пълния набор аминокиселини за продължителен период от време.

Характеристики на продукта:

  • 25 грама протеин на доза
  • 106 калории на доза
  • Отличен аминокиселинен профил
  • Подпомага растежа на мускулите
  • Осигурява антикатаболен ефект
  • Съдейства за мускулното възстановяване


Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва.

Приема на Real Casein 100 ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, Real Casein 100 е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав. Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

Казеина в Real Casein 100 осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на Real Casein 100, когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули. Същевременно, този протеин е в състояние да засили метаболизма Ви, както и изгарянето на мазнините.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза (30 гр., 1 мерителна лъжица) от продукта в 200-300 мл. вода или обезмаслено прясно мляко. Приемайте до 3 дози дневно, за предпочитане след ставане сутрин, преди тренировка и преди лягане вечер. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 3 дози!

Разфасовка: 1800 грама


 

Дозировка
Доза 30 g, 1 мерителна лъжица
Съставки
Въглехидрати 1.2 g
Енергийна стойност 106 kcal
Захари 0.90 g
Мазнини 0.3 g
Наситени мазнини 0.12 g
Протеини 24.60 g
Сол 0.15 g
Фибри 0.24 g
5 Real Pharm Real Casein 100 1800 гр
Продуктът е много качествен, вкусен и полезен. Препоръчвам на всички устремили се към нови постижения да го ползват колкото е нужно.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Real Casein 100 1800 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP53
  • Наличност: В наличност
109.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359