Real Pharm Potassium 1400 мг 90 таблеткиRP741
Real Pharm Potassium 1400 мг 90 таблетки
12.00 лв
product header
Real Pharm Potassium 1400 мг 90 таблеткиRP74

Potassium осигурява важния минерал калий


Калият е минерал, който е жизнено необходим за вашия организъм. Използват го почти всички клетки, тъкани и органи в тялото Ви. Калият е от  особено важно значение за здравето на сърцето, защото  поддържа биенето му. По принцип калиев дефицит се среща рядко, и се  получава вследствие повишеното му отделяне  от организма – например при обилно повръщане или диария. Ако имате установен недостиг на калий, Ви предлагаме да вземете продукта Potassium на Real Pharm.

Основни характеристики на продукта:

  • Поддържа нормалните функции на сърцето
  • Поддържа водния баланс в тялото
  • Участва в синтеза на протеините
  • Осигурява здравето на бъбреците
  • Поддържа мускулите и нервната система

Калият е елемент, който взема активно участие  в регулацията на водния баланс, кръвното налягане и поддържането на нивата на киселинност в организма. Той е основен електролит с ключово значение, който регулира преминаването на водните молекули през клетъчната мембрана. Калият също така е изключително важен, за осъществяване   предаването на нервните импулси. Освен това, този минерал  осигурява нормалната функция на мускулите и нервите и подпомага важни метаболитни процеси.

Potassium е особено подходящ за атлетите


Нормалните  нива на калия са от особено важно значение за  способността на сърцето да функционира правилно. Активно спортуващите хора, също имат нужда от адекватно количество калий в тялото си. Това е така, защото калият  стимулира задържането на азота, а това води до  повишаването на мускулната маса. Недостигът на калий може да е много опасен, дори фатален, но превишаването на нормалното количество от този минерал, също е опасно! Ето защо, необходимо е да имате установен недостиг на калий, за да приемате хранителни добавки с него, каквато е и Potassium!

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка (1 доза), 2 пъти дневно. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 2 таблетки!

Разфасовка: 90 таблетки

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Калиев цитрат 1000 mg
Калий 360 mg
4 Real Pharm Potassium 1400 мг 90 таблетки
Ако имате недостиг и се нуждаете от калий, този вариант спрямо милиграми, брой таблетки и цена е доста изгоден.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Potassium 1400 мг 90 таблетки

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP74
  • Наличност: В наличност
12.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359