Real Pharm Omega-3 60 капсулиRP521
Real Pharm Omega-3 60 капсули
17.00 лв
product header
Real Pharm Omega-3 60 капсулиRP52

Тялото Ви има нужда от омега-3 мастни киселини за много от своите  функции, като например  съсирването на кръвта и изграждането на клетъчните мембрани в мозъка. През последните години, все повече хора разчитат на добавките с рибено масло, за да си набавят омега-3. Те са сигурен начин да получавате необходимото количество от тези важни мастни киселини.

Представяме Ви продукта Omega-3 на Real Pharm, който представлява висококачествен концентрат на рибено масло, изключително богато на полиненаситените Омега-3 мастни киселини, и преди всичко на ейкозапентаенова киселина (ЕРА)-18%,  докозахексаенова киселина (DHA)-12% и дипиколинова киселина (DPA)-3%.

Характеристики на продукта:

 • 18% ЕРА
 • 12% DHA
 • 3% DPA
 • Понижава  кръвното налягане и холестерола
 • Предпазва от натрупването на плака в артериите
 • Защитава от сърдечно-съдови заболявания
 • Понижава  триглицеридите
 • Противовъзпалително действие
 • Благотворно повлиява леки депресивни състояния


Омега-3 мастните киселини и са свързани с много ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно заболяване и  инсулт. Нови изследвания доказват положителното влияние на тези мастни киселини върху редица състояния като остеоартрит, депресия, възпалителни заболяване на червата и други.

Омега-3 намиращи се в добавките с рибено масло, каквато е и Omega-3, имат пряка или непряка роля в почти всеки един от процесите, които протичат в тялото Ви, дори когато се опитвате да изградите мускули, да изгаряте  мазнини, да поддържате мускулите или да се възстановявате след  тренировка.

Омега-3 няма сами по себе си да извършат тези процеси, но ще изиграят съществена роля за тяхното протичане. Омега-3 мастните киселини играят важна роля в образуването на клетъчните мембрани в тялото, и  са неразделна част от процеса на производство на хормоните, които регулират възпаленията, съсирването на кръвта и изчистването на артериалните стени.

Изследванията показват, че омега-3 мастните киселини предпазват сърдечно-съдовата система по редица начини. Те спомагат за постигането на по-ниски нива на холестерола, като по този начин предпазват от натрупването на плаки по стените на артериите.

Също така, омега-3 намаляват нивата на нездравословните мазнини наречени триглицериди, които  са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Едно от многото предимства на омега-3 мастните киселини, е тяхната способност да намаляват възпаленията в организма. Този ефект може да осигури известно облекчение за хората, които имат възпалителен артрит. Добавките с омега-3, в случая продукта Omega-3 могат да подобрят вашето зрение и дори да намалят симптомите на депресията.

Начин на употреба: Вземайте 1 капсула (1 доза) 2 пъти дневно. Не превишавайте препоръчителния дневен прием от 2 дози!

Разфасовка: 60 капсули


 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120 mg
DPA 30 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
Витамин Е 1.1 IU
Рибено масло 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Omega-3 60 капсули

 • Производител: Real Pharm
 • Код на продукта: RP52
 • Наличност: В наличност
17.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359