Real Pharm Multi Craze 270 таблетки RP491
Real Pharm Multi Craze 270 таблетки
49.00 лв
product header
Real Pharm Multi Craze 270 таблетки RP49

Multi Craze е детайлно формулирана, широкоспектърна витамино-минерална матрица с добавени билкови екстракти, антиоксиданти и ставен комплекс за поддържане на висока спортна форма и перфектното здраве. 

Тя е вашето предимство, както в професионалния спорт, така и в активното ежедневие, включващо редовен тренировъчен режим и други форми на физически и умствен стрес. С балансираната матрица от витамини, минерали, растителни екстракти аминокиселини се справяте с всички дефицити на имунната система, проблемите с метаболизма, умората и разтоварвате нервното напрежение от стреса.
 
Витамините и минералите са ключови не само за мускулния растеж, но и за стотици малки, но значими биохимични реакции, протичащи ежедневно в организма. Те са необходими за превръщането на макронутриентите от храната в енергия, контролирането на енергийния метаболизъм, клетъчната регенерация, продукцията на червени кръвни телца и предпазването от разрушителното въздействие на свободните радикали.

Начин на приемане: Вземайте 1 доза (6 таблетки) дневно, за предпочитане със закуската сутрин. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 6 таблетки!

Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Multi Craze 270 таблетки

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP49
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359