Real Pharm L-Carnitine 950 мг 150 капсулиRP421
Real Pharm L-Carnitine 950 мг 150 капсули
46.00 лв
product header
Real Pharm L-Carnitine 950 мг 150 капсулиRP42

Л-карнитин е една от най-популярните аминокиселини, и  се синтезира от други 2 такива, а именно аминокиселините  лизин и метионин. Л-карнитин изпълнява важни  функции в човешкия метаболизъм, като например  осигуряване на ефективна доставка на хранителни вещества и производство на енергия в организма. Тъй като човешкото тяло може да синтезира самостоятелно тази аминокиселина, само част от ежедневните потребности от нея, трябва да се задоволяват чрез външни източници. Представяме Ви продукта L-Carnitine на Real Pharm, който ще Ви осигури достатъчно количество л-карнитин.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява 950 мг л-карнитин на капсула
  • Висококачествен продукт
  • Подпомага изгарянето на мазнините
  • Повишава производството на енергия

Едно от многото предимства на л-карнитин, е неговата  способност  да съществува в излишни количества  в човешкото тяло, но без да причинява нежелани странични ефекти. Тази аминокиселина  може да се превърне в карбамид, и след това се отделя в урината, без да причинява  здравословни проблеми. Ето защо, евентуалното  предозиране на л-карнитин, не  води до никакви странични ефекти. Най-важното свойство на л-карнитин е свързано със способността на аминокиселината на засилва изгарянето на липидите и да участва в доставката на енергия за мускулите.

Ето защо, допълнителния прием на L-Carnitine, може да допринесе за целенасочено намаляване на мазнините, в комбинация с диетичен режим. Л-карнитин помага на дълговерижните мазнини да преминават през труднопропускливата клетъчна мембрана. Аминокиселината транспортира тези мазнини до митохондриите, където те се окисляват за енергия. Важно, но не много известно е положителното въздействие на л-карнитина  върху мозъка. Аминокиселината  спомага за по-доброто функциониране на мозъка, стимулира неговата дейност и играе ролята на невротрансмитер.

Приемът на L-Carnitine може значително да подобри способността за концентрация и фокус, както  и мисловната дейност.Л-карнитина е важен за бодибилдърите, тъй като има способността да оказва полезно въздействие върху някои хормони. Тази аминокиселина може да стимулира синтезирането  на лутенизиращия хормон и на тестостерона, както и да поддържа  нивото на последния по време, и след тежки тренировки и цикли. Л-карнитина във формулата на L-Carnitine, също така участва активно в метаболизма на въглехидратите и протеините, играе ролята на антиоксидант и поддържа кръвоносната система.

Начин на употреба: Вземайте 1 доза (2 капсули) веднъж дневно, за предпочитане преди тренировка в тренировъчните дни, или преди интензивно кардио-натоварване в почивните дни.

Разфасовка: 150 капсули

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 75
Съставки
Л-карнитин 950 mg ( 1капсула)
4 Real Pharm L-Carnitine 950 мг 150 капсули
Според мен има по-изгодни варианти от тоя.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm L-Carnitine 950 мг 150 капсули

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP42
  • Наличност: В наличност
46.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359