Real Pharm Joint Flex 400 грRP901
Real Pharm Joint Flex 400 гр
43.00 лв
product header
Real Pharm Joint Flex 400 грRP90

Изберете Joint Flex в помощ на вашите стави


Напоследък все по-голяма част от населението страда от остеоартрит. Това неприятно състояние води до дегенерация на хрущяла между костите. Принципно, от проблеми със ставите страдат по-възрастните хора, но напоследък и младите се оплакват от подобни състояния. Може би най-застрашени са спортистите и хората занимаващи се с физически труд. Можете да се предпазите или да облекчите подобни проблеми, с помощта на продукта  Joint Flex от Real Pharm. Тази висококачествена добавка включва комбинация от глюкозамин, хондроитин, метилсулфонилметан (MSM), екстракт от босвелия (Boswellia Serrata) и хиалуронова киселина, които гарантират постигането на желания ефект.

Характеристики на продукта:

  • Със доказано ефективни съставки
  • Действа положително върху  ставите
  • Възстановява хрущялите
  • Намалява възпалението и болката
  • Възвръща подвижността на ставите
  • Поддържа ставите еластични

Joint Flex съдържа естествена съставка на хрущялната  тъкан Глюкозамин. Последният е от особено значение за изграждането на хрущялите. Глюкозамина уплътнява ставните връзки, а освен това намалява загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. Благодарение на всичко това, Глюкозамина  намалява възпалението и отока, и облекчава болката в ставите при. Хондроитинът е друга от доказано ефективните съставки във формулата на Joint Flex. Той спада към незаменимите съставни части на хрущяла и съдейства за поддържане на неговата еластичност.

Joint Flex облекчава възпаления на ставите


Хондроитина  поема  натоварванията, на които са подложени ставите. Той обаче има друга важна функция, а именно да блокира необратимото  действие на ензимите, които причиняват разрушаване на хрущялите. Joint Flex включва и естественото сярно съединение MSM, което съставлява  тъканите  на всички живи организми. Включва 34% съдържание на сяра. MSM не е добавено във формулата на продукта без причина. Това съединение оказва положителен ефект върху ставите, особено при проблеми катоартрит, отоци  и ставни болки.

МSM облекчава болката и възпалението и увеличава снабдяването с кръв. Joint Flex съдържа и  хиалуронова  киселина. Тя е изключително важна част на ставния хрущял и синовиалната течност. Тъкмо тя предпазва ставния хрущял и синовиалната мембрана от поражения. Хиалуроновата киселина играе съществена роля, за поддържане  здравето на  ставите.

Начин на употреба: Вземайте 1 доза (1 мерителна лъжица, 17,38 гр.) веднъж дневно. Не превишавайте препоръчителния дневен прием от 1 доза от продукта!

Разфасовка: 400 грама

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 мерителна лъжица, 17,38 гр.
Съставки
Витамин С 80 mg
Глюкозамин сулфат 300 mg
Екстракт от босвелия серата 200 mg
Калций 240 mg
Колагенен протеин 15 g
Л-пролин 500 mg
МСМ 300 mg
Хиалуронова киселина 20 mg
Хондроитин сулфат 150 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Joint Flex 400 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP90
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359