Real Pharm HMB 300 капсулиRP401
Real Pharm HMB 300 капсули
50.00 лв
product header
Real Pharm HMB 300 капсулиRP40

Когато тренирате интензивно, или пък се намирате под стрес, вашето тяло активира процес на разграждане на мускулен протеин. За да предпази от това, защитния Ви механизъм започва да произвежда бета-хидрокси-метилбутират т.е. HMB. Неговата роля е да  защитава мускулния протеин и да  пренасочва изразходването  на енергия към мастните депа, което пък подпомага намаляването на излишните мазнини.

Представяме Ви продукта HMB на Real Pharm, който съдържа 1000 мг. бета-хидрокси бета-метилбутират във всяка капсула или 3 гр. в 1 доза от 3 капсули. Капсулната форма с лесно разтворимо покритие, съдържа кондензирана форма на активното вещество, което осигурява по-бързо и по-голямо усвояване, в сравнение с таблетните форми. Продукта НМВ е предназначен за хора, които  търсят начин да постигнат  стройно и мускулесто тяло.

Приемът на добавката в подходящи количества, помага за ускоряване на възстановяването Ви след тренировка, подобрява усвояването на протеините и стимулира повишаването на чистата мускулна маса.

Характеристики на продукта:

  • 1000 мг НМВ на капсула
  • Има антикатаболно действие
  • Съдейства за намаляване на излишните мазнини
  • Помага за изграждането на повече чиста мускулна маса
  • Ускорява  възстановяването


HMB (Beta-хидрокси бета-метилбутират) е една от най-любимите анти-катаболни съставки  на всички времена. Това съединение  е известно със действието си в подкрепа на способността на организма да намалява разграждането  на протеин и всякаква евентуална повреда на мускулните клетки по време на интензивни тренировки.

Това е естествено  съединение, произвеждано в човешкото тяло. То се получава от аминокиселината с  разклонена верига L-левцин. Всъщност, механизмът  чрез който НМВ активира  мускулната функция все още е неизвестен. Ясно е, че съединението  може да инхибира разграждането на белтъците по време на физическо натоварване и стрес.

Според проучванията, HMB  макар и не толкова ефективен  колкото левцин в изграждането на мускулите, е значително по-ефективен в превенцията на мускулния  разпад. Ето защо, съединението е известно главно като антикатаболен агент.

HMB има способността значително да  увеличава чистата мускулна маса и издържливостта на атлетите. Съединението също така  има положителен ефект върху силата и възстановяването, а и намалява мускулната болка по време, и след тренировката.  HMB е един от най-мощните агенти, когато става въпрос за намаляване на подкожните мазнини и подчертаване на мускулите.

Освен всичко това, съединението има способността да понижава лошия холестерол и  кръвното  налягане. Тези положителни ефекти  предполагат, че HMB може да се окаже полезен инструмент за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Връщайки се отново към спорта можем да заключим, че продукта HMB е едно точно попадение за всеки атлет. Ако искате бързо възстановяване и защита от мускулен разпад, не се колебайте, а вземете HMB!

Начин на употреба: Вземайте по 1 капсула 3 пъти дневно, с основните хранения за деня. Не превишавайте препоръчителния дневен прием от 3 капсули дневно!

Разфасовка: 300 капсули 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 300
Съставки
HMB 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm HMB 300 капсули

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP40
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359