Real Pharm Glutamine 900 мг 300 капсулиRP391
Real Pharm Glutamine 900 мг 300 капсули
46.00 лв
product header
Real Pharm Glutamine 900 мг 300 капсулиRP39

Ако се занимавате сериозно с бодибилдинг или спортувате, може би сте чували за аминокиселината глутамин, защото тя е една от най-важните  за атлетите. При определени обстоятелства, тялото Ви се нуждае от по-големи количества глутамин от тези които получавате чрез храната си. Всеки, който  се занимава със спорт, и тренира усилено и интензивно всеки ден, трябва да приема глутаминова добавка.

Повечето от хората не знаят, че глутамина се абсорбира много слабо-тя е химично нестабилна, когато навлиза в течности и в стомашните киселини. Това казано по-просто означава, че глутаминът може да се разгради преди да е абсорбиран. За да избегнете това, можете да се доверите на продукта Glutamine на Real Pharm.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява 900 мг чист глутамин на капсула
  • Разнообразни вкусове
  • Повишава синтеза на протеини
  • Подпомага растежа на мускулите
  • Стимулира имунната система


Нивата  на глутамин са изчерпани в тялото по време на интензивни тренировки. Това може да доведе до намаляване на силата и издръжливостта. Ето защо е необходим приема на продукт като Glutamine-за да се възвърнат глутаминовите нива до нормални граници. Тази аминокиселина играе важна роля в синтеза на протеини,  предотвратява катаболизма, стимулира имунната система, и  производството на HGH (човешки хормон на растежа). Глутаминът е от съществено значение за процеса на изграждане на мускулите. Не само че поддържа синтеза на протеини, но също така подпомага  азотните  атоми и  ензимите,  да  създават  други аминокиселини. Този процес играе ключова роля в растежа на мускулите.

Тъй като глутамина стимулира  имунната система, изчерпването на неговите запаси  може да има вредни ефекти върху здравето Ви като  спортисти. Ако включите Glutamine в хранителния си режим обаче, ще  поддържате  имунната  си система подсилена  по време на тренировките, което ще предотврати отрицателните  ефекти, свързани с претренирането.  

Глутамина има противовъзпалителен ефект, който намалява възпалението в мускулната тъкан след тренировка или при травма. Това помага за намаляване на евентуални отоци,  и предотвратява  мускулните  болки. Глутамина съдейства за  правилното Ви възстановяване след всяка тренировка.

Глутамина  има възможност да създава  мускулния гликоген от глюкозата  в кръвта, което влияе върху производството на енергия по време на тренировка. Увеличаване на наличието на глюкоза в  скелетната мускулатура по време на тренировка, може да увеличи издържливостта и  производителността, както и да подпомогне пълноценното   възстановяване, особено по време на повтарящи се  интензивни  силови  тренировки.  Ако приемате Glutamine  редовно, вашето тяло ще е в състояние, да се възстановява много по- бързо след всяка тренировка!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза (4 капсули) с 200 мл. вода, до 2 пъти дневно.

Разфасовка: 300 капсули

Дозировка
Доза 4 капсули
Дози в опаковка 75
Съставки
Л-глутамин 900 mg (за 1 капсула)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Glutamine 900 мг 300 капсули

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP39
  • Наличност: В наличност
46.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359