Real Pharm DAA 150 капсулиRP361
Real Pharm DAA 150 капсули
35.00 лв
product header
Real Pharm DAA 150 капсулиRP36

Понякога, колкото и да тренирате резултатите не идват. Много атлети прекарват дълго време в търсене на средство за по-бърз мускулен растеж. Решението е само да повишите нивата на тестостерон в тялото си! Но не с хормонални добавки, а използвайки възможностите на собственото си тяло! Представяме Ви продукта DAA на Real Pharm. Това е перфектният продукт две в едно - Азотен буустер и Тестостерон буустер! Той стимулира  съдоразширяването, лутеинизиращия хормон и свободния тестостерон. Намалява изразходването на кислород. Повишава свиваемостта на мускулите. Главната активна съставка в продукта е DAA-Д-аспарагинова киселина.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява 850 мг Д-аспарагинова киселина на капсула
  • Увеличава производството на тестостерон
  • Повишава енергийните нива
  • Подобрява структурата на тялото
  • Повишава силата и издържливостта


Защо тестостерона е важен, и то не само за спортистите? При мъжете  след 35 годишна възраст,  започват да се  понижават  нивата на тестостерон, което води до по-ниско либидо, повишени нива на телесни мазнини, проблеми със съня, понижена способност за възстановяване, и понижена способност за изграждане на мускулна маса. Приемът на добавка с DAA, каквато DAA, кара тялото да произвежда повече тестостерон,  и помага да се отървете от посочените по-горе симптоми. Решаващият предимство на D-аспарагиновата  киселина е, че подпомага производството на тестостерон от самото тяло.

D-аспарагиновата  киселина,  увеличава естественото производство на тестостерон, чрез увеличаване на освобождаването на гонадотропин и лутеинизиращ хормон. DAA задейства освобождаването на GnRH (гонадотропин-освобождаващия хормон), който информира  хипофизата, че концентрацията на тестостерон в кръвта намалява. Важно е да се отбележи, че  DAA действа “на два фронта“. От една страна, тя стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (LH), който пък  стимулира синтеза на тестостерон в тестисите. От друга страна, тя има пряко действие  върху Лайдиговите клетки, подобрявайки стероидогенезния процес.

Повишените нива на тестостерон, предизвикани от DAA, позволяват повишаване на  сексуалната активност и мускулния растеж. В качеството си на мъжкия полов хормон, тестостерона  подобрява либидото и качеството на ерекцията, засилва устойчивостта на организма, и подобрява неговото възстановяване след натоварване. Чрез повишаване нивото на тестостерон, DAA  прави вашите тренировки по-ефективни и ви помага да  изградите мускули.

Начин на употреба: Вземайте 1 доза (3 капсули, 2,55 гр.) веднъж дневно, след ставане сутрин, за предпочитане със закуската.

Разфасовка: 150 капсули 

Дозировка
Доза 3 капсули, 2,55 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Д-аспарагинова киселина 850 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm DAA 150 капсули

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP36
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359