Real Pharm Creatine Mono 500 грRP331
Real Pharm Creatine Mono 500 гр
27.00 лв
product header
Real Pharm Creatine Mono 500 грRP33

Една  от най-почитаните  и широко използвани добавки в историята на здравето и фитнес индустрията е креатина. Няма значение, дали се стремите към  наддаване на тегло, или искате да свалите някой и друг килограм,  креатин монохидрат може да подпомогне вашите усилия във фитнес залата. Креатин монохидрат е такава форма на креатина, която се усвоява по-пълноценно, и съответно е по-ефективна. Ако искате наистина добра креатинова добавка, вземете Creatine на Real Pharm.Този продукт ще Ви достави 100% чист креатин монохидрат.

Характеристики на Creatine:

  • 100% чист креатин монохидрат
  • 5 тр креатин на доза
  • Обогатен с Л-Таурин
  • Повишава мускулната сила
  • Забавя чувството на умора по време на тренировка
  • Скъсява времето за възстановяване
  • Намалява мускулната болезненост


Креатинът е в действителност  аминокиселина, която се състои от три други аминокиселини - аргинин, метионин, и глицин. Креатинът играе важна роля в процеса на производство на енергия. Аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергия, която играе ключова роля във всички аспекти на производство на енергия в човешкото тяло. ATФ е източник на гориво, което  мускулите използват за извършване на всякакъв вид работа. Въпреки това, ATФ изгаря много бързо, така тази енергия не трае дълго.Това е момента, в който креатин  монохидрата на Creatine се намесва. Когато АТФ се използва като източник на гориво, тя губи молекула и става аденозин дифосфат (AДФ).

Креатин дарява фосфатна  молекула на  AДФ, което му позволява да се използва отново като ATФ. Тоест, креатин монохидрат  позволява на мускулите да използват повторно ATФ,  като източник на енергия.Ползите от креатин монохидрат на прах са  подобряване на  физическата активност, повишена енергия и потискане на мускулната умора. Способността на креатин монохидрат  да повишава  общата производителност на един спортист може да осигури допълнително предимство, което ще Ви постави сред първенците в залата.

Друго голямо предимство на креатин монохидрата на Creatine, е супер силната хидратация, която  оказва върху мускулните клетки. Тъй като креатина  се съхранява в мускулната тъкан и се нуждае от допълнително количество вода, за да се задържи там, той  всъщност  разширява  общия обем на мускулните клетки, като  Ви придава  по-мускулест вид. Най-добрата част е, че тъй като водата се съхранява вътре в самите  мускулни  клетки, а не под кожата, ще получите този мускулест вид  опита тази повишена  без нежелано подуване или подпухналост.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза (5 гр. , 1 ч. л.) с 200 мл. вода или плодов сок и разбъркайте добре. Зареждаща фаза: През първите 4-5 дни, вземайте по 1 доза сутрин, преди тренировка, следобед и вечер по време на хранене. Поддържаща фаза: Вземайте 1 доза по време на хранене или като добавка към следтренировъчния ви протеинов шейк, за попълване на енергийните запаси и по-бързо и качествено възстановяване. За поддържане на оптимално добро общо здраве пийте поне 10 чаши вода дневно, а за оптимални резултати, приемайте заедно с прости въглехидрати.

Разфасовка: 500 грама


 

Дозировка
Доза 5 g , 1 ч. л.
Съставки
Креатин монохидрат 4950 mg
Таурин 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Creatine Mono 500 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP33
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359