Real Pharm CREA-HCL 250 грRP321
Real Pharm CREA-HCL 250 гр
42.00 лв
product header
Real Pharm CREA-HCL 250 грRP32

Креатиновите добавки винаги са били предпочитани от спортисти и бодибилдъри. Креатин  HCL  се определя от специалистите, като  най-разтворимата, най-бионаличната и най-абсорбиращата се форма на  креатина. Използва се от професионални състезатели, бодибилдъри и фитнес ентусиасти, които искат да увеличат размера на мускулите си. Креатин HCL става все по-популярен  заради своята изключително чиста и концентрирана форма. 

Тази изключителна чистота означава, че се нуждаете от много по-малки дози, за да видите забележима разлика в силата и мускулната маса. CREA-HCL на Real Pharm е добавка с креатин хидрохлорид, който както казахме е високоефективна форма на креатин с максимално усвояване. Този продукт е правилното решение за всеки, който желае да получи допълнителна сила, енергия и издръжливост по време на интензивни тренировки.

 Характеристики на продукта:

 • Съдържа чист креатин хидрохлорид
 • Осигурява 1,15 гр креатин хидрохлорид на доза
 • Усвоява се 70% по-добре от креатин монохидрат
 • Повишава енергията
 • Увеличава издържливостта и мускулната сила
 • Напомпва мускулите
 • Хидратира клетките
 • Подобрява процеса на възстановяване


Креатинът се намира предимно във вашите мускулни тъкани и  влакна. Той  участва в производството на молекули АТФ, които са основен източник на енергия за вашата  мускулната тъкан. Сметката е проста - колкото повече креатин се натрупва в мускулите Ви, толкова повече АТФ се произвежда, за  по-голяма мускулна сила,повече издържливост и по-големи мускули. В допълнение, креатина осигурява по-доброто възстановяване на мускулната тъкан след натоварваща тренировка. CREA-HCL  съдържа креатин хидрохлорид, който дължи своите качества на начина по който се произвежда.

Той се превръща във вид сол, чрез прикрепване на хидрохлоридна група към молекулата му. Това значително повишава разтворимостта на креатиновите молекули и подобрява начина по който креатинът се абсорбира, и предоставя на мускулите необходимата енергия.

Креатин хидрохлорида във формулата на CREA-HCL , осигурява по-големи физиологични ползи, които други форми на креатин със сигурност не могат да осигурят. Той засилва  енергийния метаболизъм и осигурява по-голяма сила,повече  производителност по време на тренировката и по-добро възстановяване след нея. Креатин HCL повишава обема на мускулните клетки и синтеза на протеини, което води до постигането на по-големи и по-пълни мускули.

CREA-HCL  е уникален продукт, който зарежда с енергия и експлозивна мощ за по-интензивни, силови тренировки.  Креатина в тази формула има свойството да изостря вашата  концентрация и умствената Ви дейност, и да стимулира синтеза на протеини в тялото Ви. Също много  важно свойство на креатин хидрохлорид  е, че той  неутрализира образуването на млечна киселина по време на тренировка, като по този начин предпазва от неприятната мускулна болка след това.

Начин на употреба: Разтворете 1 1/3 мерителна лъжица (1,25 гр., 1 доза) в 200 мл. вода и консумирайте до 4 пъти дневно. Не надвишавайте максималния препоръчителен прием от 4 дози (5 гр.) в рамките на 24 часа!

Разфасовка: 250 грама

 

Дозировка
Доза 1,25 g
Съставки
Креатин хидрохлорид 1.18 g
5 Real Pharm CREA-HCL 250 гр
Усещам разтърсваща сила !
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm CREA-HCL 250 гр

 • Производител: Real Pharm
 • Код на продукта: RP32
 • Наличност: В наличност
42.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359