Real Pharm Carbo One 1000 грRP281
Real Pharm Carbo One 1000 гр
14.00 лв
product header
Real Pharm Carbo One 1000 грRP28

Carbo One е отличен въглехидратен продукт


Въглехидрати са от съществено значение за всеки бодибилдър или спортист. Това е така, защото те са  източник на енергия за  тялото Ви, предпазват от разграждането на протеините, и съответно от загуба на мускулна маса. Когато нямате време да си приготвите въглехидратно хранене, можете да се обърнете за помощ към продукта Carbo One на Real Pharm. Това е висококачествен прахообразен въглехидратен микс с електролити за приготвяне на енергийна напитка.

Характеристики на продукта:

  • Въглехидратен енергиен комплекс
  • Въглехидрати с различно усвояване
  • Минерален комплекс
  • Увеличава издържливостта и силата
  • Възстановява мускулния гликоген

Благодарение приема на Carbo One, Вие ще получите гориво за мускулите по време на енергични упражнения. A също цел на употребата на енергийната напитка е да се помогне за зареждането на мускулите след тренировка, когато не е възможно да се консумират достатъчно въглехидрати под формата на храна или закуски. 

Carbo One представлява комбинация от въглехидрати с разнообразен и различен гликемичен индекс. Така ще се получи едно бързо действие, но при постепенно нарастване на кръвната захар.

Благодарение именно на това, ще се запази горивото за мускулите Ви. Декстрозата и фруктозата са прости захари и се абсорбират бързо в кръвния поток. Те са идеални за бързо транспортиране в работещите мускули и максимално усвояване на въглехидратите в тях. 

Малтодекстрин от една страна представлява лесно абсорбираща се захар, но едновременно с това осигурява нежно и по-трайно повишаване на кръвната захар. Освен това, малтодекстринът не натоварва хранисмилателната система и преминава изключително бързо през тънките черва.

Carbo One дава енергия за тренировките


Освен че е въглехидратна напитка, Carbo One е и електролитна добавка, и осигурява на уморените мускулни клетки електролитни минерали като натрий, калий, калций и магнезий. Електролитното попълване е от голямо значение, особено при продължително трениране, когато могат да възникнат значителни минерални загуби. Електролитите са важни за мускулните съкращения и предаване на нервни импулси през мускулните влакна.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза от продукта (1 мерителна лъжица, 25 гр.) в 150-200 мл. вода. Консумирайте до 4 пъти (4 дози) дневно.

Разфасовка: 1000 грама
 

 

Дозировка
Доза 1 мерителна лъжица, 25 g
Съставки
Енергийна стойност 96 kcal (1 доза)
Калий 300 mg
Калций 120 mg
Магнезий 57 mg
Натрий 0,15 g
Сол 0,38 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Carbo One 1000 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP28
  • Наличност: В наличност
14.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359