Real Pharm Beta Alanine 1100 мг 150 капсулиRP251
Real Pharm Beta Alanine 1100 мг 150 капсули
35.00 лв
product header
Real Pharm Beta Alanine 1100 мг 150 капсулиRP25

Повишаването на издържливостта е напълно  възможно, ако вземете продукта Beta Alanine на Real Pharm! Тази хранителна добавка съдейства за повишаване  работоспособността на вашите мускули, което води до намаляване на умората по време на тренировка.

Beta Alanine  е най-доброто средство за борба с млечната киселина, натрупваща се в мускулите Ви  и пречеща на вашето пълноценно възстановяване. Това е спортна формула на базата на аминокиселината бета-аланин, която има доказани свойства да подобряване на спортните резултати.

Бета-аланин осигурява повече сила и издръжливост по време на всяка интензивна тренировка, а също така забавя появата на умора, и неутрализира появата на мускулна треска.

Характеристики на Beta-Alanine:

  • Осигурява 1100 мг бета-аланин на капсула
  • Увеличава количеството карнозин в мускулите
  • Съдейства за намаляване на умората
  • Повишава силата и издържливостта
  • Увеличава ефективността на тренировките
  • Ускорява и подобрява възстановяването
  • Ограничава появата на мускулни болки след тренировка


Бета-аланин е аминокиселина, която се среща естествено в човешкото тяло. Тялото може да произвежда бета-аланин в черния дроб и поради това тя е класифицирана като не-есенциална аминокиселина. За разлика от другите аминокиселини, бета-аланин не се използва в синтеза на протеини.

Ползите от бета-аланин включват увеличаване на мускулната маса и сила, повишаване на аеробната издръжливост и намаляване на мускулната умора. Когато приемате бета-аланин,  чрез  продукта Beta Alanine, аминокиселината  се комбинира с  хистидина във вашето тяло. Заедно, бета-аланина и хистидина  увеличават нивата на важен дипептид, наречен карнозин.

По-просто казано, бета-аланина притежава способността да повишава  нивата на карнозина, поради простата причина, че е негов прекурсор. Карнозин се намира в големи количества, в скелетните мускули и мозъка.Той работи чрез абсорбиране на положително заредените  водородни атоми, които се натрупват, когато вашите мускули се натоварват. Тези положителни водородни атоми  повишават киселинността в мускулната тъкан, което причинява “горенето“, и болката, които Вие чувствате в мускулите. Чрез усвояването на тези  атоми, карнозин спомага за възстановяването на нивото на рН на организма, и по този начин се намалява натрупването на млечна киселина.

Beta Alanine е добавка, която намалява умората  и  увеличава работоспособността на мускулите Ви. Бета-аланин е пряко свързан с повишаването на  издръжливостта  и стимулирането процеса на възстановяване на мускулите в тялото.Много културисти използват тази аминокиселина за намаляване на техните периоди за възстановяване  между тренировките. 

Beta Alanine е продукт, който е в състояние да увеличи интензивността на тренировката  и може да доведе до повишаване на мускулния растеж. Също така, бета аланин  в тази добавка, намалява количеството на млечната  киселина  в мускулите.

Начин на употреба: Взимайте по една доза (1 капсула, 1,1 гр.) веднъж дневно. Не превишавайте максималната дневна доза от една капсула. За най-добри резултати, консумирайте 30 минути преди тренировка или преди интензивно физическо натоварване. Приемът осигурява значително увеличаване на мускулния карнозин още на 2-та седмица.

Разфасовка: 150 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 150
Съставки
Бета Аланин 1100 mg
4 Real Pharm Beta Alanine 1100 мг 150 капсули
Харесва ми, че е на таблетки и не мога да превиша дозата, а съм го правил с други Beta Alanin-и на прах. Ако приемете точната доза може да направите най-добрата си тренировка, дава изключителна сила както и фокус!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Beta Alanine 1100 мг 150 капсули

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP25
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359