Real Pharm BCAA Instant 400 грRP201
Real Pharm BCAA Instant 400 гр
49.00 лв
product header
Real Pharm BCAA Instant 400 грRP20

Когато тренирате, вашите мускули използват аминокиселините с разклонена верига  BCAA,  като източник на енергия. Тези аминокиселини също така подпомагат възстановяването след  интензивни тренировки и повишават производителността. Ето защо, ако търсите средство за повишаване на спортните постижения, вземете продукта BCAA Instant на Real Pharm. Това е висококачествен комплекс с верижно-разклонени аминокиселини (BCAA)-L-левцин, L-валин и L-изолевцин в класическото съотношение 2:1:1, под формата на инстантизирана пудра, което осигурява повишена усвояемост на активните съставки.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява ВСАА в съотношение 2:1:1
  • Фармацевтично чисти ВСАА
  • Доставя 6 гр ВСАА на доза
  • Повишава протеиновия синтез
  • Подпомага изграждането на мускули
  • Подобрява възстановяването
  • Повишава азотния баланс


Продукта BCAA Instant е богат източник на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Те са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. ВСАА са незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се консумират чрез храната.  ВСАА  аминокиселините се съдържат в мускулната тъкан и ако се допусне техния недостиг, тялото разгражда мускулна тъкан, за  да си ги набави. Всъщност, над 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от  BCAA, а около 25% от енергията по време на тренировка, идва точно от тези аминокиселини.

Когато тренирате интензивно, ВСАА в мускулите Ви се разрушават, поради което Ви е нужна добавка като BCAA Instant! С нейния прием, ще компенсирате недостига на аминокиселини с разклонена верига. Една от главните функции на BCAA аминокиселините е, да подпомогне  възстановяването на мускулите след тренировката. Повечето от останалите аминокиселини се метаболизират в черния дроб, но ВСАА се метаболизират в мускулната тъкан. Благодарение на това, те се явяват бърз източник на енергия , точно когато мускулите имат нужда от нея. А този момент е винаги когато тренирате или се възстановявате след тренировка.

Винаги когато тренирате и особено в етапа на възстановяване, мускулите Ви са заплашени от катаболни процеси. Ако  обаче добавите към диетата си продукта BCAA Instant, аминокиселините в него ще поддържат положителен азотен баланс, а това е от решаващо  значение за възстановяването и мускулния растеж. Всъщност, BCAA Instant може да се окаже доста по-ефективна добавка, за  предотвратяването на мускулния катаболизъм и повишаване интензивността на тренировките, в сравнение с други спортни добавки!

Начин на употреба: Разтворете 6 гр. от продукта (1 доза) в 200 мл. вода или натурален сок, и приемайте 2 пъти дневно – 30 мин. преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчните дни, и след ставане сутрин и между основните хранения за деня в нетренировъчни дни.

Разфасовка: 400 грама
 

Дозировка
Доза 6 g
Съставки
Л-валин 2.5 g
Л-изолевцин 2.5 g
Л-лизин 5 g
5 Real Pharm BCAA Instant 400 гр
Да БЦАА-то е добро, а излиза и доста добре като цена за доза, офертичка е!
4 Real Pharm BCAA Instant 400 гр
Приятен вкус и добра разтворимост
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm BCAA Instant 400 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP20
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359