Real Pharm BCAA 300 капсулиRP191
Real Pharm BCAA 300 капсули
50.00 лв
product header
Real Pharm BCAA 300 капсулиRP19

Когато тренирате, вашите мускули използват аминокиселините с разклонена верига  BCAA,  като източник на енергия. Тези аминокиселини също така подпомагат възстановяването след  интензивни тренировки и повишават производителността. Ето защо, ако търсите средство за повишаване на спортните постижения, вземете продукта BCAA на Real Pharm. Това е висококачествен комплекс с верижно-разклонени аминокиселини (BCAA)-L-левцин, L-валин и L-изолевцин в класическото съотношение 2:1:1, под формата на лесни за преглъщане капсули от 950 мг. Те са с лесно разтворима обвивка, което осигурява повишена усвояемост на активните съставки.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява ВСАА в съотношение 2:1:1
  • Фармацевтично чисти ВСАА
  • Доставя 3,8 гр ВСАА на доза от 4 капсули
  • Повишава протеиновия синтез
  • Подпомага изграждането на мускули
  • Подобрява възстановяването
  • Повишава азотния баланс


Продукта BCAA е богат източник на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . Те са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. ВСАА са незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се консумират чрез храната.  ВСАА  аминокиселините се съдържат в мускулната тъкан и ако се допусне техния недостиг, тялото разгражда мускулна тъкан, за  да си ги набави. Всъщност, над 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от  BCAA, а около 25% от енергията по време на тренировка, идва точно от тези аминокиселини.

Когато тренирате интензивно, ВСАА в мускулите Ви се разрушават, поради което Ви е нужна добавка като BCAA! С нейния прием, ще компенсирате недостига на аминокиселини с разклонена верига. Една от главните функции на BCAA аминокиселините е, да подпомогне  възстановяването на мускулите след тренировката. Повечето от останалите аминокиселини се метаболизират в черния дроб, но ВСАА се метаболизират в мускулната тъкан. Благодарение на това, те се явяват бърз източник на енергия , точно когато мускулите имат нужда от нея. А този момент е винаги когато тренирате или се възстановявате след тренировка.

Винаги когато тренирате и особено в етапа на възстановяване, мускулите Ви са заплашени от катаболни процеси. Ако  обаче добавите към диетата си продукта BCAA, аминокиселините в него ще поддържат положителен азотен баланс, а това е от решаващо  значение за възстановяването и мускулния растеж. Всъщност, BCAA може да се окаже доста по-ефективна добавка, за  предотвратяването на мускулния катаболизъм и повишаване интензивността на тренировките, в сравнение с други спортни добавки!

Начин на употреба: Вземайте 1 доза (4 капсули) 2-3 пъти дневно – след ставане сутрин, 30 минути преди тренировка и веднага след тренировка в тренировъчните дни, или между храненията или преди и след интензивно физическо натоварване в нетренировъчните дни. Не надвишавайте препоръчителната еднократна доза от 4 капсули!

Разфасовка: 300 капсули


 

Дозировка
Доза 4 капсули
Съставки
BCAA 3800 mg (1 доза)
Л-валин 900 mg
Л-изолевцин 900 mg
Л-левцин 2000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm BCAA 300 капсули

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP19
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359