Real Pharm Amino Rest 500 грRP141
Real Pharm Amino Rest 500 гр
47.00 лв
product header
Real Pharm Amino Rest 500 грRP14

Безспорно аминокиселините са важно звено от режима на всеки атлет. Повечето бодибилдъри знаят, че комбинирането на ВСАА с глутамин дава много по-добри резултати, отколкото приема им поотделно. Затова, аминокиселинните формули са все по-предпочитани. Представяме Ви продукта Amino Rest на Real Pharm, който осигурява комбинацията между ВСАА и глутамин-двойката от най-важните аминокиселини за възстановяване и увеличаване на мускулната маса. Продуктът снабдява организма с необходимото количество BCAA-по 5 гр. в съотношение 2:1:1 на левцина спрямо изолевцина и валина във всяка доза. Това са аминокиселините, които имат способността самостоятелно да активират и да стимулират синтеза на мускулни протеини, което води до мускулен растеж и натрупването на мускулна маса. Amino Rest е уникална комбинация  между защитните свойства на ВСАА и стимулиращото действие на глутамина.

Характеристики на продукта:

  • Доставя 5 гр Л-Глутамин на доза
  • Осигурява ВСАА в съотношение 2:1:1
  • Подпомага изграждането на мускулна маса
  • Повишава силата
  • Прави мускулните клетки по-обемни
  • Подпомага и ускорява възстановяването
  • Стимулира имунната система


Amino Rest съдържа може би най-важните аминокиселини за мускулите-аминокиселините с разклонена верига BCAA. Те имат способността да повишават енергията, в резултат на което умората ще настъпи по-бавно и Вие ще тренирате по-дълго и интензивно. Защо ВСАА дават енергия? Когато са приети, ВСАА се използват от вашето тяло, като главен източник на енергия. Тоест, вашите мускули остават непокътнати. Аминокиселините с разклонена верига се отличават с мощни анаболни свойства и позволяват на тялото Ви да изгаря ненужните мазнини за енергия, вместо мускулите. Ето защо, приема на Amino Rest ще Ви помогне да запазите натрупаната с усилия мускулна маса.

Глутаминът другата активна съставка във формулата на Amino Rest. Тази аминокиселина се съдържа в най-големи количества в скелетните мускули. Глутамина също така се изразходва по време на усилени физически натоварвания. Трябва да знаете, че след една интензивна тренировка, нивото на глутамин в тялото Ви спада с цели 50%. Приемът на продукта Amino Rest ще възстанови оптималните нива на мускулния гликоген, който ще повиши протеиновия синтез, както и секрецията на някои анаболни хормони. Заедно, глутамина и ВСАА  поддържат мускулната маса, която вече имате, и помагат за изграждането на нова. Забравете камарите с добавки с незначителен ефект! Amino Rest ще Ви даде резултатите които искате, по  прост и икономичен начин.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза от продукта (1 мерителна лъжица, 11,4 гр.) в 200 мл. вода. Консумирайте 2 пъти дневно, за предпочитане 30 минути преди и веднага след тренировка. В нетренировъчни дни консумирайте 1 доза след ставане сутрин или между храненията. Не превишавайте максимално препоръчителния дневен прием от 2 дози (22,8 гр.).

Разфасовка: 500 грама


 

Дозировка
Доза 1 мерителна лъжица, 11,4 гр.
Дози в опаковка 42
Съставки
Л-валин 1250 mg
Л-глутамин 5000 mg
Л-изолевцин 1250 mg
Л-левцин 2500 mg
4 Real Pharm Amino Rest 500 гр
Приемам 10гр след тренировка и 10гр преди сън. Продукта ми действа много добре. Спя като бебе.
5 Real Pharm Amino Rest 500 гр
Добри са аминокиселините и доста качествено ме възстановяват. Пробвайте ги и ще останете доволни.
4 Real Pharm Amino Rest 500 гр
много добра разтворимост страхотен вкус
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Amino Rest 500 гр

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP14
  • Наличност: В наличност
47.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359