Real Pharm Amino 8500 400 таблеткиRP181
Real Pharm Amino 8500 400 таблетки
49.00 лв
product header
Real Pharm Amino 8500 400 таблеткиRP18

Повечето хора, които активно тренират или се занимават с бодибилдинг знаят, че аминокиселините са главната основа за изграждане на мускулна маса. Те съставляват  всички белтъци във вашето тяло  и  играят  изключително незаменима  роля, за растежа на вашите  мускулите. Аминокиселините съдействат за правилното възстановяването на мускулите, а също така предпазват от катаболни процеси. Поради тези причини, не е желателно  да допускате техният недостиг, особено след  тренировка. Представяме Ви продукта Amino 8500 на Real Pharm. Това е висш клас хранителна добавка, съдържаща пълния спектър изграждащи мускулите незаменими и заменими аминокиселини, извлечени от висококачествен суроватъчен протеин концентрат, и оформени в таблетки с концентрация от 1625 мг. аминокиселини или 4,875 гр. пълен набор аминокиселини в 1 доза от 3 таблетки.

Характеристики на продукта:

  • 1625 мг аминокиселини на таблетка
  • Стимулира мускулния растеж
  • Повишава протеиновия синтез
  • Предпазва мускулите от катаболни процеси
  • Намалява умората
  • Повишава издържливостта


Аминокиселините, както вече споменахме,  са градивните елементи на мускулите. Ето защо, те   са от съществено значение за създаването и поддържането на положителен азотен баланс, което е много важно за растежа на чиста мускулна маса. Аминокиселините също играят важна роля за предотвратяване на катаболното  разграждане на мускулните протеини, както и за  поддържане на  максимален  растежа на мускулите, в отговор на вашите интензивни тренировки. Аминокиселините също така оказват помощ в храносмилателните  и метаболитни процеси, на които тялото Ви е  подложено постоянно.

Формулата на Amino 8500 включва изключително важните аминокиселини с разклонена верига ВСАА. Те са от жизненоважно значение за бодибилдърите, тъй като подпомагат правилното и пълноценно възстановяване, след всяка интензивна тренировка. Трите аминокиселини с разклонена верига-левцин, изолевцин и валин, първоначално се използват като гориво от мускулите Ви, по време на тренировка. Те осигуряват енергия, която ще Ви помогне да работите в залата по-дълго време. ВСАА защитават мускулите Ви от катаболни процеси и съдействат за качването на чисти мускули. Аминокиселината изолевцин повишава вашата издържливост и подпомага бързото възстановяване, включително и след травми.

Изолевцин е от решаващо значение за осигуряването на добра обмяна  на кислород в организма. Друга ВСАА аминокиселина-валин, подобрява азотния баланс в тялото и стимулира значително мускулната активност. Amino 8500 съдържа и друга важна за спортистите аминокиселина-Л-аргинин. Аргинин е прекусор на азотния оксид, който има съдоразширяващи  свойства. Благодарение на това, азотния оксид подобрява кръвоснабдяването на мускулите, като по този начин повишава техния обем. Освен това, аминокиселината аргинин повишава производството на растежния хормон и нивото на инсулин в тялото.

Начин на употреба: Вземайте 1 доза (3 таблетки) от продукта до 3 пъти дневно, за най-добри резултати-след ставане сутрин, преди и след тренировка в тренировъчни дни или след ставане сутрин, между някои от основните хранения за деня и преди сън в почивните дни. Не надвишавайте препоръчителния прием от 9 таблетки дневно!

Разфасовка: 400 таблетки

 

Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 133
Съставки
Глицин 51 mg
Л-аланин 141 mg
Л-аргинин 753 mg
Л-аспартанова киселина 294 mg
Л-валин 165 mg
Л-глутаминова киселина 501 mg
Л-изолевцин 162 mg
Л-левцин 294 mg
Л-лизин 267 mg
Л-метионин 57 mg
Л-пролин 183 mg
Л-серин 141 mg
Л-тирозин 84 mg
Л-треонин 195 mg
Л-триптофан 42 mg
Л-фенилаланин 87 mg
Хистидин 51 mg
Цистеин 51 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm Amino 8500 400 таблетки

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP18
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359