Real Pharm AAKG 150 капсулиRP111
Real Pharm AAKG 150 капсули
34.00 лв
product header
Real Pharm AAKG 150 капсулиRP11

Когато е  подложено на интензивна тренировка, тялото Ви има нужда от по-големи количества  NO-азотен оксид. Една ефективна аминокиселинна добавка с аргинин, ще Ви осигури оптимално  мускулно захранване и засилен  мускулен растеж. За да повишат производството на азотен оксид, бодибилдърите и спортистите използват аминокиселината аргинин.  AAKG, или аргинин алфа-кетоглутарат е една “подобрена“ форма на аргинина, която се усвоява значително по-пълноценно. За да се възползвате от това, вземете продукта AAKG на Real Pharm! Това е хранителна добавка, която съдържа aргинин алфа-кетоглурат, форма на аминокиселината аргинин  с подобрено усвояване. Аргинин е една от най-важните аминокиселини за бодибилдъри и спортисти, тъй като има свойството да стимулира изграждането на качествена мускулна маса и има  антиоксидантен ефект.

Характеристики на продукта:

  • Съдържа по-високоефективна форма на аргинин
  • Осигурява 1000 мг ААКG на капсула
  • Разширява кръвоносните съдове
  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
  • Подпомага изграждането на мускулна маса
  • Повишава енергията и издържливостта


AAKG е  производно на аминокиселината аргинин и алфа-кетоглутаровата киселина. Той се използва като добавка за атлети и бодибилдъри, и спомага за увеличаване на продукцията на азотен оксид в организма. Това увеличено производство на  азотен оксид, кара тялото да разширява  кръвоносните съдове. Това повишава притока на кръв към мускулите, което дава ефект на  мускулно  напомпване, осигурявайки  повече кислород и повече хранителни вещества до мускулите. AAKG е модерна форма на аминокиселината аргинин и е приблизително два пъти по-потентна.

Аргинина е пряк предшественик на азотния оксид, който осигурява една добре кръвостабдена мускулна тъкан. Тази тъкан може да получи максималното количество хранителни вещества и микроелементи, подлежи на лесно оформяне и максимално  напомпване. Вие също може да имате това, благодарение на продукта AAKG. Аргинина, намиращ се в добавката,ще направи вашите мускули напомпани и твърди. AAKG също така  помага за стимулиране на синтеза на протеини, което ще Ви помогне  да изградите  мускулите много по-бързо. Освен това, AAKG може да повиши енергията Ви като цяло, карайки Ви да се чувствате тонизирани през целия ден.

Можете да сте сигурни, че приемайки продукта AAKG, Вие скоро ще постигнете твърди и обемни мускули, и те ще се запазят за продължителен период от време! AAKG има свойството да увеличава производството на  инсулин и хормон на растежа, благодарение на което Вие ще получите мощен анаболен ефект. Също така AAKG помага на черния дроб да изхвърли много отпадъчни продукти, отделени при  тренировките. Имайки предвид всичко това, може да се каже че продукта AAKG ще Ви помогне да тренирате без мускулна болка.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно преди или след тренировка.

Разфасовка: 150 капсули

Състав:

rh_aakg_c-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 75
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 2000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Real Pharm AAKG 150 капсули

  • Производител: Real Pharm
  • Код на продукта: RP11
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359