Puritan's Pride Vitamin E-400 IU with Selenium 50 мкг 100 дражетаPP11421
Puritan's Pride Vitamin E-400 IU with Selenium 50 мкг 100 дражета
20.00 лв
product header
Puritan's Pride Vitamin E-400 IU with Selenium 50 мкг 100 дражетаPP1142

Витамин Е се счита за един от най-силните антиоксиданти.Той може да неутрализира и елиминира свободните радикали, които увреждат клетките и органите в тялото. Заради антиоксидантните си свойства, витамин Е забавя процесите на стареене, подобрява имунната функция и подпомага голяма част от функции на организма. Този витамин е важен и за заздравяването на рани и бързото възстановяване на кожата.

Също така поддържа здравето на простата, подобрява кръвообращението и подпомага възстановяването на тъканите. Витамин Е може да облекчи симптомите на ПМС, и е от голямо значение за активността на мускулите и доброто зрение. Наричат витамин Е “еликсир на младостта“, именно заради антиоксидантната му функция!

Тъй като този витамин подобрява кръвообращението, той съдейства за заздравяването на нервите и мускулите. Също така, витамин Е се грижи за добрия външен вид на косата, кожата и ноктите. Витамин Е може да възобновява „ензима на живота" Q10 и удължава действието му.

Витамин Е също така предпазва от окисление ненаситените мастни киселини на клетъчните мембрани. Витамина се грижи и за нормалните функции на половите жлези, както и на другите жлези с вътрешна секреция. Ежедневният прием на витамин Е чрез продукта Vitamin E 400 IU осигурява гарантирана антиоксидантна защита, предпазване от сърдечно-съдови и ракови заболявания, и красиви кожа, коса, и нокти.

Смята се, че витамина може да забави развитието на раковите клетки, облекчава дихателните проблеми и симптомите на алцхаймер, и паркинсон. Не на последно място, витамин Е подсилва имунната система, правейки я устойчива на инфекциозните болести. Всъщност, витамин Е, е общото наименование на група от осем комплексни химични съединения с антиоксидантни свойства, наречени токотриеноли и токофероли. Можете да си набавите този важен витамин, чрез продукта Puritan's Pride Vitamin E-400 IU.

Причини да закупите Puritan's Pride Vitamin E-400 IU:

• Под формата на гел капсули;
• Оказва мощна антиоксидантна защита;
• Подобрява функциите на имунната система;
• Поддържа здравето на сърцето;
• Осигурява нормалните функции на ендокринната система;
• Регулира кръвното налягане;
• Спомага метаболизма на белтъчините и въглехидратите.

Начин на употреба: По 1 драже дневно с храна

Опаковка: 100 дражета

Напишете отзив
    Лош           Добър

Puritan's Pride Vitamin E-400 IU with Selenium 50 мкг 100 дражета

  • Производител: Puritans Pride
  • Код на продукта: PP1142
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359