Puritan's Pride Alpha Lipoic Acid 300 мг 60 капсулиPP11151
Puritan's Pride Alpha Lipoic Acid 300 мг 60 капсули
20.00 лв
product header
Puritan's Pride Alpha Lipoic Acid 300 мг 60 капсулиPP1115

Всеки ден, всеки един от Вас се сблъсква с отрицателни фактори като  стрес, токсини, замърсен въздух, вредни храни и други. В резултат на това, тялото претърпява оксидативен стрес, а вследствие от него настъпват увреждания на клетки и органи. Можете да се предпазите от този процес, чрез вещества наречени антиоксиданти. Алфа-липоевата киселина e коензим в човешкото тяло, който осигурява мощна антиоксидантна защита, като благоприятства неутрализирането на свободните радикали и предпазва клетките. За да си осигурите антиоксиднтна защита, вземете продукта Puritan's Pride Alpha Lipoic Acid

Без съмнение, алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант, но притежава някои уникални свойства, които я разграничават от останалите антиоксиданти. Първо, алфа липоевата киселина има способността да действа във водна или мастна среда, а това означава че тя може да прониква пълноценно в целия организъм. Другото даващо предимство свойство на алфа липоевата киселина е, че тя спомага за усвояването и повишава ефективността  на останалите витамини-антиоксиданти, като витамин С, Е, бета каротен, коензим Q10.

Алфа липоевата киселина е невероятен клетъчен регенератор, тонизиращ и енергизиращ човешкия организъм като цяло. Тя също така взема активно участие в процесите на горене и освобождаване на енергия. Участва също така в метаболните процеси на протеини, аминокиселини, въглехидрати и мазнини, изпълнявайки ролята на коензим на метаболитните ензими. Алфа липоевата киселина спомага за глюкозния обмен, съдействайки за превръщането на глюкозата в енергия. Това води до намаляване нивата на кръвната захар. Всичко това прави продукта Puritan's Pride Alpha Lipoic Acid подходящ, както за хората желаещи да подобрят здравословното си състояние, така и за тези страдащи от диабет тип 2.

Причини да закупим Puritan's Pride Alpha Lipoic Acid:

 • Предоставя антиоксидантна защита за цялото тяло;
 • Повишава съпротивителните сили на организма;
 • Защитава клетките от стареене;
 • Балансира нивата на холестерола;
 • Укрепва нервната система;
 • Повишава ефективността на другите антиоксиданти в тялото;
 • Намалява кръвната захар;
 • Формула с постепенно освобождаване на съставките.

Начин на употреба:

 Приемайте по 1 капсула, 2-3 пъти дневно преди хранене.

Опаковка: 60 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Алфа-липоева киселина 300 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Puritan's Pride Alpha Lipoic Acid 300 мг 60 капсули

 • Производител: Puritan's Pride
 • Код на продукта: PP1115
 • Наличност: В наличност
20.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359