Pure Z-MAX 90 капсулиPN17661
Pure Z-MAX 90 капсули
33.00 лв
product header
Pure Z-MAX 90 капсулиPN1766

Много ентусиасти в света на фитнеса и културизма, използват хранителни добавки, за да помогнат  за изграждането  на чиста мускулна маса, за подобряване на представянето в залата, както и в помощ за  възстановяването на мускулите след усилена тренировка. ZMA  е една от тези добавки.Това е комбинация от двата  минерала  цинк и магнезий, заедно с витамин В6. 

Всяко едно от тези  три от тези съединения, е важно за редица  биологични процеси, и е необходимо на всички които се занимават със спорт.  Добавките с ZMA се предпочитат, тъй като са естествен и безопасен начин, за повишаване нивата на тестостерон. Z-MAX на Pure Nutrition е абсолютно  натурален продукт, от който можете да се възползвате. Той съдържа  комбинация от магнезий,  цинк  и витамин B6.

Характеристики на ZMA:

 • 450 мг магнезий на доза
 • 30 мг цинк на доза
 • 15 мг витамин В6 на доза
 • Повишава силата и издържливостта
 • Покачва количеството енергия в тялото
 • Подобрява състоянието на ставите
 • Заздравява костите
 • Осигурява антиоксидантна защита
 • Подобрява качеството на съня


Цинкът е важен минерал за всеки човек. Той е  антиоксидант, който стимулира активността на много ензими в тялото, които са от решаващо значение за различни  биохимични реакции. Цинкът е от решаващо значение за синтеза на протеини (механизъм на растежа на мускулите) и възстановяването на тъканите след нараняване. 

Както цинка, така и  магнезия е основен минерал, и  участва в множество ензимни реакции в организма. Магнезият е важен за сърдечно-съдовите заболявания, метаболизма, и здравето на костите.Тези два минерала предлагат множество  ползи за културистите.

Множество изследвания показват, че  цинка и магнезия  повишават  мускулната маса, силата, както и подобряват  цялостното здравословно състояние.Независимо дали сте културист или спортист, адекватните  нива на тестостерон са от съществено значение за поддържането и подобряването на вашите спортни резултати. 

Z-MAX  може да помогне за увеличаване на нивата на тестостерона, което от своя страна ще допринесе за повишаване на производителността Ви.  Добрия  нощен сън е от съществено значение за правилното производство на тестостерон.

Проучванията показват, че по време на сън, вашата хормонална продукция е най-висока. Това е също и времето, когато мускулите се възстановяват. Приема на Z-MAX  ще подобри качеството на съня, което ще Ви направи по-активни и бодри. Ниските нива на тестостерон   са свързани с липса на енергия и летаргия.

Приемайки  Z-MAX, Вие не само ще получите  тласък в настроението и енергийните нива, но също така и ще постигнете увеличаване на либидото.

Начин на употреба: Приемайте една доза 30-60 минути вечер преди сън. Не по-малко от час след последното хранене. Да не се смесва с продукти съдържащи калций, тъй като намалява ефекта.

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

ZMAX_7,25x2,62in_90c_tablica-01-700x700-800x800

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 15 mg
Магнезий 450 mg
Мелатонин 2 mg
Цинк 30 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Z-MAX 90 капсули

 • Производител: Pure Nutrition
 • Код на продукта: PN1766
 • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка