Pure Nutrition BCAA Blast 250 грPN01121
Pure Nutrition BCAA Blast 250 гр
37.00 лв
product header
Pure Nutrition BCAA Blast 250 грPN0112

Съществува ли според Вас добавка, която може да Ви направи по-силен и издържлив, която да подпомогне усилията Ви да отслабнете, и която едновременно с това да запази вашата чиста мускулна маса? Много от Вас ще отговорят отрицателно на този въпрос, но фактът е че такава добавка съществува. Всички сте чували за ВСАА – аминокиселините с разклонена верига. През последните години, те се превърнаха в една от най – желаните и използвани добавки, притежавана от всеки уважаващ себе си бодибилдър, културист, или спортист. Една от причините за това е, способността им  за защита на мускулите срещу катаболните ефекти – било то в резултат на интензивните тренировки, или пък заради намален калориен прием.

BCAA  съставляват около 1/3 от мускулния протеин. За разлика от други аминокиселини, които се метаболизират в черния дроб, ВСАА – левцин, изолевцин и  валин,  се метаболизират в мускулната тъкан. Това  позволява те  да бъдат бърз източник на енергия , когато тялото се нуждае. А то се нуждае от тази енергия, винаги когато тренирате, или се възстановявате. BCAA са от съществено значение, тъй като тялото не може да ги направи от други съединения, а  трябва да идват от вашата диета. Спортистите имат особена нужда от тези аминокиселини, поради което е от голямо значение да си ги набавят чрез специални хранителни добавки.

Ако се чудите каква добавка с ВСАА да изберете, ние имаме решение за Вас. Постигнете невероятни резултати с продукта BCAA Blast на Pure Nutrition. Тази аминокиселинна добавка Ви осигурява  е  5000 мг  аминокиселини с разклонена верига, за перфектно  възстановяване след  супер-интензивни тренировки и физическо натоварване. BCAA Blast съдържа във формулата си и аминокиселината глутамин - която действа едновременно с ВСАА, за засилен мускулен растеж, и по – бързо възстановяване. BCAA Blast съдържа ВСАА в най – доброто за тялото  съотношение от 2:1:1 между левцин, изолевцин и валин.

Какво могат да направят за Вас  ВСАА, представени чрез BCAA Blast?


BCAA ще Ви направят по – силни  издържливи и мускулести

За всеки от Вас, трениращите усилено, една от главните цели е да постигнете повече сила, обем,  и мускулна издържливост. Както знаете, мускулите са  метаболитно  по – активни, което означава, че ще свърши изгарят повече калории, дори и в покой. Е, не Ви обещаваме сила в Шварценегер стил, но можете да имате една достойна за завист фигури, с чисти и плътни мускули, независимо от възрастта. Изследвания показват, че ВСАА добавките,  всъщност могат да Ви помогнат  да станете по-мускулести  и по-силни. Редовния прием на  ВСАА, преди или по време на тренировка,  ще съдейства за предотвратяване  разграждането  на мускулния  протеин , и ще  подобрят  както психическата, така  и физическа издръжливост. Постигането на повишена   работоспособност  по време на тренировка,  е от първостепенно значение, без значение какви са вашите фитнес цели, и  независимо дали сте атлет, културист, или друг вид спортист.

BCAA могат да Ви помогнат да редуцирате излишните мазнини

Както вече споменахме, когато хората следват много ниско калорични диети те в крайна сметка губят мускулна  маса като резултат. BCAA могат да ограничат този процес. В действителност, консумирането  само на 12 грама ВСАА на ден,  води до значително по-малко увреждане на мускулите.Това може да бъде изключително важно, ако сте на диета. Защо Ви казваме това? Поддръжането на чистата мускулна маса е от  съществено значение за увеличаване  горенето на излишните мазнини. А BCAA  също са свързани с увеличаване загубата  на мазнини, особено висцералните. Висцералната  мастна тъкан е смъртоносна мазнина, която се натрупва около централните органи, и може да внесе  хаос във  вашето здраве. Комбинацията от редовни тренировки, с допълнителен прием на добавки с ВСАА, спомага за премахването на висцералните мазнини, както и на излишните подкожни мазнини.

BCAA предотвратява  загубата  на мускулна маса

Когато  тялото е под стрес (т.е. интензивни упражнения) или когато сте в етап на възстановяване след тренировката, Вие сте пред риск от  загуба на чиста мускулна маса. Когато обаче добавите към диетата си ВСАА добавка, ще се поддържа положителен азотен баланс, който както знаете  е от голямо значение за възстановяването и мускулния растеж. Всъщност, ВСАА са много по -  ефективни при предотвратяването на мускулния катаболизъм, отколкото  други спортни добавки. Има много обещаващи доказателства, че приема на ВСАА  след тренировката, осигурява  бърз приток на аминокиселини в мускулните клетки, защитавайки ги от катаболно разграждане.

Разгледани поотделно…

L-Левцин  играе жизненоважна роля в производството и запазването на мускулната тъкан , като подкрепя синтеза на протеини в мускулите и черния дроб и блокира разграждането на мускулната тъкан. Той също така регулира захранването с енергия на тялото и играе роля в синтеза на глюкоза.  L-валин  е важна част от  биосинтеза на протеин и правилното превръщане на храната в енергия.  Друго важно свойство  е стимулиране на производството на инсулин  , който контролира кръвната захар, и ускорява усвояването на аминокиселини в мускулите и черния дроб. Третата  BCAA , L- изолевцин,  също е важен градивен елемент за синтеза на протеини и може значително да подпомогне енергийните доставки на митохондриите –  електроцентралите вътре всяка клетка.
 

Какво можете да очаквате от приема на продукта BCAA Blast?

 • Засилено възстановяване на мускулите
 • Намаляване  до минимум  катаболното увреждане на мускулите
 • Намалена мускулна болезненост
 • Повишени нива на аеробния  и анаеробния  капацитет
 • Бавно настъпване на чувството за  умора
 • Облекчаване  възпалението  на мускулите
 • Повишен протеинов синтез
 • Постигане на чиста мускулна маса


Може би вече сте опитвали продукт с ВСАА, и не сте били доволни от вкуса му?

Е, с  BCAA Blast това няма да се случи. Напротив – Вие ще запомните невероятния вкус на този продукт, и опитвайки го веднъж, дори няма и да помислите да го замените с друг. BCAA Blast ще се превърне в едно очаквано и приятно преживяване за сетивата Ви, а за Вас ще стане любимата възстановяваща напитка.BCAA Blast е този продукт, който сте търсили винаги. С него, Вие ще можете да  постигнете  невероятни резултати, за които дори не сте мечтали!

Начин на употреба : Приемайте 1 лъжичка (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода. За оптимални резултати приемайте 1 доза преди и след тренировка, сутрин и между храненията.

Разфасовка: 250 грама

Дозировка
Доза 1 лъжичка (6,5 гр)
Дози в опаковка 38
Съставки
Витамин В6 2,5 mg
Калий 40 mg
Л-валин 1000 mg
Л-глутамин 1000 mg
Л-изолевцин 1000 mg
Л-левцин 2000 mg
4 Pure Nutrition BCAA Blast 250 гр
Използвам го както преди така и си разбивам по време на тренировка зашеметяващ вкус. Ако държите на вкуса на продуктите си се доверете на тази марка тук си личи, че са заложили на рецепторите на клиентите си.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Nutrition BCAA Blast 250 гр

 • Производител: Pure Nutrition
 • Код на продукта: PN0112
 • Наличност: В наличност
37.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359