Pure Nutrition BCAA 5000 75 таблеткиPN33921
Pure Nutrition BCAA 5000 75 таблетки
22.00 лв
product header
Pure Nutrition BCAA 5000 75 таблеткиPN3392

Аминокиселините с разклонена верига или BCAA могат да се използват от организма като източник на енергия и гориво за вашите мускули. Те също могат да помогнат с възстановяването от интензивни тренировки. Така че, ако сте бодибилдър или спортист, можете да повишите спортните си постижения с подходяща добавка с ВСАА. Разбира се, на пазара има стотици видове такива добавки, но ние Ви препоръчваме продукта BCAA 5000 на Pure Nutrition. Той съдържа е комплекс от трите ВСАА аминокиселини, за максимален мускулен растеж и уникално възстановяване. Трябва да отбележим, че BCAA 5000 доставя перфектното  съотношение от 2:1:1 между левцин, изолевцин и валин. Това е точното съотношение което е необходимо на тялото, за да оптимизира процесите на а изграждане на мускулна тъкан, възстановяване и антикатаболна защита.

Защо да изберете BCAA 5000?

  • Осигурява цели 5000 милиграма BCAA в доза
  • Доставя ВСАА в съотношение  2:1:1
  • Подпомага бързото възстановяване
  • Повишава издържливостта
  • Стимулира протеиновия синтез
  • Подсилва имунната система
  • Помага за отстраняване на излишните мазнини


Когато става въпрос за аминокиселини с разклонена верига ВСАА, това се отнася до трите аминокиселини Левцин, Изолевцин и Валин.Те са специални, защото се метаболизират в мускулите Ви, вместо в черния дроб. Така се използват точно където трябва, за изграждането на нови протеини, или за енергия. По този начин, ВСАА ще Ви помогнат да изградите мускули и да ги предпазите от катаболно разграждане. Ето защо, ако искате да тренирате по – дълго, да качвате повече мускули, които след това да запазите, Ви е необходим продукта BCAA 5000.

Левцин е една от ВСАА аминокиселините и помага за понижаване на кръвната захар и производството на растежния хормон. Левцин е от голяма полза за възстановяването Ви, тъй като предотвратява увреждането  на мускулите. Освен това се смята, че Левцин действа като сигнал за мозъка, за да знае дали сте добре нахранени. Което от своя страна може да намали апетита и да даде възможност за ускоряване на метаболизма. Изолевцин заедно с Валин, действат като прекурсори на глутамин и аланин. Глутаминът е най-богата аминокиселина в организма. Наличието на достатъчно глутамин е от решаващо значение з всеки който спортува.

В допълнение към повишаването на силата, енергията и подпомагане на  възстановяването, Валин помага на тялото в поддържането на  подходящ азотен баланс.  BCAA 5000 е чудесен продукт, с който тренировките Ви ще протичат по съвсем друг начин. Тъй като подобрява възстановяването, увеличава издържливостта и мускулната сила, и повишава азотния баланс, BCAA 5000 е това от което се нуждаете за да постигате максимално добри резултати. Уникално голямата доза ВСАА се доставя под формата на лесни за поглъщане таблетки.

Начин на употреба : Вземете 1 доза - 4 таблетки 2 до 3 пъти дневно за максимален ефект и възстановяване.

Разфасовка: 75 таблетки

Състав:

img266946-pure-nutrition-bcaa-5000-300-tabletki-aminokiselini

Дозировка
Доза 4 таблетки
Съставки
Л-валин 1250 mg
Л-изолевцин 1250 mg
Л-левцин 2500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Nutrition BCAA 5000 75 таблетки

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN3392
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка