Pure MAGNESIUM LIQUID + VIT C 1000 млPN39251
Pure MAGNESIUM LIQUID + VIT C 1000 мл
32.00 лв
product header
Pure MAGNESIUM LIQUID + VIT C 1000 млPN3925

Минералите са ключов  компонент за нормалното  функциониране на организма. Те са основната изграждаща  част на костите и зъбите, влизат в състава на  мускулите, нервните клетки, хормоните, ензимите и кръвта. Дефицитът на  минерали във вашето  тяло, дори и в незначителни  количества,  може да доведе до увреждане на здравето. За да се поддържа добро здравословно състояние е нужно правилното  и балансирано хранене.

Съвременните методи на култивиране, обработка и консервиране на храната обаче,  могат да доведат до снижаване на нивото на  минералите в нея. Това е така, защото често хапваме извън дома, а качеството на тази храна  трудно може да бъде проверено. Освен това, при  готвене и съхранение на храната, някои от минералите се губят.

Ако сте бодибилдър или спортувате, Вие сте  подложени на продължителни физически натоварвания и е напълно възможно да се сблъскате с магнезиев дефицит. Той  се проявява бързо, и  чрез нервно-мускулна хипервъзбудимост, склонност към мускулни разтежения, мускулни спазми и дори скъсване на мускулни влакна.

Количеството магнезий, което си набавяте чрез храната, не е достатъчно за да уравновеси магнезиевия баланс в организма Ви.  MAGNESIUM LIQUID + VIT C на Pure Nutrition е хранителна добавка, която ще Ви осигури Магнезий-един от най-важните минерали за вашия организъм, в лесно усвоима течна форма.

Характеристики на продукта:

  • 250 мг магнезий на доза
  • Редуцира стреса
  • Намалява умората
  • Подпомага и предпазва нервната система


Магнезият има задачата да поддържа здравето на нервната Ви система. Той участва в синтеза на протеини, участва в образуването на колагена и хрущялите, осигурява нормалната дейност на храносмилателната система. Важен е за метаболизма, тъй като активира много ензими отговарящи за този процес. Магнезият изпълнява основна роля за  мускулните контракции, като регулира на клетъчно ниво нервно-мускулната възбудимост. Подобно на витамин Д, Магнезият подпомага усвояването и разпределянето на калция и фосфора в костната тъкан, а също така играе важна роля и при превенцията и борбата срещу симптоми като високо кръвно налягане, сърдечносъдови заболявания и диабет.

Магнезият може да се нарече "антистресов" минерал, тъй като има свойството да  регулира силата на реакцията на организма към даден фактор като  студ, кавга, внезапен силен шум и т.н.. Колкото по-голяма  е липсата на магнезий, толкова човек  става по-чувствителен, нервен и притеснен. Тази силна реакция към неблагоприятните фактори, поражда след себе си  още по-голяма нужда от Магнезий. Така се стига до един омагьосан кръг, които може да доведе до изтощение и депресия. Магнезият  също така подсилва  и стимулира имунната Ви система, а също и  поддържа нормалния сърдечен ритъм. Всички тези ползи можете да получите с продукта MAGNESIUM LIQUID + VIT C!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин с храната.

Разфасовка: 1000 милилитра 

Дозировка
Доза 25 ml
Дози в опаковка 40
Съставки
Белтъчини < 0.1 g
Витамин С 120 mg
Въглехидрати < 0.1 g
Енергийна стойност 5.9 kcal
Магнезий 250 mg
Мазнини < 0.1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure MAGNESIUM LIQUID + VIT C 1000 мл

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN3925
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка