Pure Iso Max 800 грPN63291
Pure Iso Max 800 гр
27.00 лв
product header
Pure Iso Max 800 грPN6329

Интензивни и тежки тренировки, или пък безкрайна жега, факт е че Вие се потите. И това е съвсем в реда на нещата, защото потенето е средство, благодарение на което вашето тяло   подържа нормалната си  постоянна температура  от 36.6С.

Самото потене  винаги  води до неизменната  загуба на течности и електролити като хлорид, калций, фосфор, магнезий, натрий и калий. Тези електролити са жизнено важни за Вас, защото тяхната роля е да  регулират както осмозата на водата така и киселинния баланс в организма Ви. Това е от изключително значение за  правилното протичане на вътре-клетъчната активност.

Всичко изгубено трябва да се възстанови. Ако  обаче Вие нямате време или не сте в състояние   да приемате  храна преди и по време на физическата си дейност, което неминуемо ще доведе до по - ниски резултати, изотоничните напитки са решението  за Вас.

Те  ще Ви осигурят  необходимите електролити и енергия, което ще спомогне за вашето пълноценно представяне по време на тренировка. Pure Nutrition ISO MAX е изотонична напитка, която e създадена специално за хората занимаващи се със спорт, или подложени на интензивно физическо натоварване. Какво ще направи за Вас ISO MAX ?

  • Ще хидратира вашето тяло за да се възстановите максимално добре
  • Ще възстанови нормалния баланса на течностите в тялото Ви
  • Ще възстанови  жизненоважните витамини и  минерали, изгубени с потта
  • Ще увеличи  физическата  Ви активност с над 20%


ISO MAX  е не само утоляваща жаждата напитка, но и средство което ще спомогне за добрата хидратация на вашето тяло. Продукта съдържа важни за спортистите витамини и минерали, което е от съществено значение за вашето здраве.

Тази напитка  значително ще подобри производителността Ви, както и вашата  издръжливостта по време на тренировка. Причината за това е, че ISO MAX  съдържа  сложни и прости въглехидрати, които са  бърз и продължителен източник на енергия за Вас.

Начин на употреба: Смесете 20 грама прах с 500 мл студена вода. Пийте ISO MAX преди, по време и след физически упражнения.

Разфасовка: 800 гр / 40 дози

Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Iso Max 800 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN6329
  • Наличност: В наличност
27.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359