Pure Iso Max 400 грPN66321
Pure Iso Max 400 гр
17.00 лв
product header
Pure Iso Max 400 грPN6632

Интензивни и тежки тренировки, или пък безкрайна жега, факт е че Вие се потите. И това е съвсем в реда на нещата, защото потенето е средство, благодарение на което вашето тяло   подържа нормалната си  постоянна температура  от 36.6С. Самото потене  винаги  води до неизменната  загуба на течности и електролити като хлорид, калций, фосфор, магнезий, натрий и калий.

Вижте още:

Тези електролити са жизнено важни за Вас, защото тяхната роля е да  регулират както осмозата на водата така и киселинния баланс в организма Ви. Това е от изключително значение за  правилното протичане на вътре-клетъчната активност.

Всичко изгубено трябва да се възстанови. Ако  обаче Вие нямате време или не сте в състояние   да приемате  храна преди и по време на физическата си дейност, което неминуемо ще доведе до по – ниски резултати, изотоничните напитки са решението  за Вас. Те  ще Ви осигурят  необходимите електролити и енергия, което ще спомогне за вашето пълноценно представяне по време на тренировка. 

Pure Nutrition ISO MAX е изотонична напитка, която e създадена специално за хората занимаващи се със спорт, или подложени на интензивно физическо натоварване. Какво ще направи за Вас ISO MAX ?

  • Ще хидратира вашето тяло за да се възстановите максимално добре
  • Ще възстанови нормалния баланса на течностите в тялото Ви
  • Ще възстанови  жизненоважните витамини и  минерали, изгубени с потта
  • Ще увеличи  физическата  Ви активност с над 20%


ISO MAX  е не само утоляваща жаждата напитка, но и средство което ще спомогне за добрата хидратация на вашето тяло. Продукта съдържа важни за спортистите витамини и минерали, което е от съществено значение за вашето здраве.

Тази напитка  значително ще подобри производителността Ви, както и вашата  издръжливостта по време на тренировка. Причината за това е, че ISO MAX  съдържа  сложни и прости въглехидрати, които са  бърз и продължителен източник на енергия за Вас.

Начин на употреба: Смесете 20 грама прах с 500 мл студена вода. Пийте ISO MAX преди, по време и след физически упражнения.

Разфасовка: 400 грама

Дозировка
Доза 20 g
Дози в опаковка 20
Съставки
Биотин 50 mcg
Витамин В1 1,1 mg
Витамин В12 2,5 mg
Витамин В2 2 mg
Витамин В3 16 mg
Витамин В5 6 mg
Витамин В6 1,4 mg
Витамин Е 12 mg
Витамин С 80 mg
Въглехидрати 15,5 g
Енергийна стойност 71.3 kcal (1 доза)
Захари 12,2 g
Калий 183 mg
Калций 127 mg
Магнезий 52 mg
Мазнини < 0,1 g
Наситени мазнини < 0,1 g
Протеини < 0,1 g
Сол 0,18 g
Фолиева киселина 200 mcg
Фосфор 129 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Iso Max 400 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN6632
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка