Pure Folic Acid 800 мкг + B-12 25 мкг 250 таблеткиPN0221
Pure Folic Acid 800 мкг + B-12 25 мкг 250 таблетки
20.00 лв
product header
Pure Folic Acid 800 мкг + B-12 25 мкг 250 таблеткиPN022

Вземете 2 опаковки и получете безплатна доставка!


Какво е Pure Nutrition Folic Acid?

Pure Nutrition Folic Acid е уникална комбинация от биокативните форми на витамин Б9 (фолиева киселина) и витамин Б12 (цианкобаламин). Тяхната основна роля е да подобряват функциите на нервната система, сърдечно-съдовата система, хомоцистеиновия баланс, както и да повишават енергийните нива.

Клиничните изследвания показват, че дефицитът на витамини от Б група, особено на фолиева киселина и витамин Б12, водят до ускоряване на атрофията на мозъчната тъкан и когнитивен спад. Послените проучвание твърдят, че редовният прием на фолиева киселина и витамин В12 ефективно повишава когнитивната функция и инхибиране на невродегенеративните процеси.

Pure Nutrition Folic Acid е идеален начин да набавите ключовите витамини от Б група. Фолиевата киселина е от особено значение за бременни и кърмещи жени, които се нуждаят от 8 пъти по-високо количество витамин Б9 в този период.


Как работи Pure Nutrition Folic Acid ?

Фолиевата киселина (фолат) е необходима за почти всяка физиологична реакция в организма. Pure Nutrition Folic Acid съдържа високо количество витамин Б9 – 800 мг в таблетка, което е от ключово значение за хоран неприемащи достатъчно количество плодове, зеленчуци и бременни.

Към фолиевата киселина на Pure Nutrition е добавен и витамин Б12. Двата витамина имат синергично действие, което подпомага синтеза на ДНК и хемоглобин – основен протеин, съдържащ се в червените кръвни телца.

Витамин Б12 е най-често срещания витамин от Б група, който е в недостик в човешкия организъм. Неговата роля е изключително важна и приемът му като хранителна добавка и почти задължителен. Той подпомага работата на нервната система, предпазва от забаволявания като Алцхаймер и деменция.

Освен това, витамин В12 е необходим, за да помогне на тялото да превърне хомоцистеин в метионин - метионин е необходим за синтеза на S-аденозилметионин (SAMe). Поддържайки нивата на SAMe, витамин B12 е неразделна част от подобряването на настроението и познавателната способност. Недостигът му може да доведе до високи нива на тревожност и тежка депресия.


Определяме фолиевата киселина и витамин Б12 като едни от най-важните витамини от Б група, защото:

  • Подобряват функциите на сърдечно-съдовата и нервната система
  • Повишават производството на клетъчна енергия
  • Подобряват когнитивната функция
  • Балансират нивата на хомоцистеин
  • Подпомагат производството на ДНК
  • Подобряват метаболизма на аминокиселините
  • Осигуряват пренатална подкрепа

Гаранция за качество

Pure Nutrition Folic Acid е произведена в cGMP сертифизирана фабрика в САЩ. Продуктът не съдържа пшеница/глутен, соя, мляко, яйце, ядки, изкуствени оцветители и ГМО.
Във всяка таблетка ще откриете както фолиева киселина (800 мкг), така и на витамин В12 (25 мкг).

Начин на употреба: Една таблетка на ден, приета с храна.

Опаковка: 250 таблетки

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 250
Съставки
Витамин В12 25 mcg
Фолиева киселина 800 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Folic Acid 800 мкг + B-12 25 мкг 250 таблетки

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN022
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359