Pure Creapure Creatine 500 грPN0251
Pure Creapure Creatine 500 гр
85.00 лв
product header
Pure Creapure Creatine 500 грPN025

Всеки активно спортуващ знае какво представлява креатина. Също така по-големият процент от трениращите се доверяват на монохидрата, като най-ефективна форма, независимо от многото  разновидности на пазара? Но, има ли разлика между отделните видове монохидрат? 

Ето, тук, вече е мястото да вметнем, за един погрешен модел използван от мнозина. А именно, да се взима креатин без значение от марката и суровината, важното  да е монохидрат. Не са  малко и  хората даващи съвети от рода: “ Вземи си най-евтиният. Всичко е маркетинг” Ако последното беше вярно, нямаше да съществува компания която да влага толкова много ресурс в изследвания и квалифициран персонал, за да получи най-чистия креатин в света. 

Стига общи приказки, ето малко фактология. Три страни масово произвеждат креатин: Германия, Китай и САЩ. От тези три, Германия (производител на AlzChem) произвежда най-чистия креатин без примеси, известен като -  Creapure. Спецификацията на Creapure е обект на строги изисквания. Creapure се изпитва за примеси, използвайки течна хроматография под високо налягане (HPLC).Типични аналитични стойности за Creapure:Креатин монохидрат: мин. 99,95% Креатинин: <67 ppm (под границата на откриване)Дициандиамид (DCD): <30 рртДихидротриазин (DHT): не се откриваВсичко изписано до тук няма как да е просто маркетинг. Това са научни и неоспорими факти.

Creapure вече е в редиците на Pure Nutrition USA и чака теб. Най-доброто е тук! А ти най-добрият ли си?!

Начин на употреба: За начина на прием на креатин монохидрат има множество противоречия, твърдящи, че трябва да се приема преди, след тренировка, със зареждащата фаза или не.

  • През първите 5 дена, приемайте една доза от 5 грама по четири пъти на ден. След 5-тия ден приемайте две дози по 5 грама два пъти дневно. Приемайте с достатъчно количество вода и въглехидрати. Избягвайте кофеина!

Опаковка: 500 гр

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Калории 21 kcal
Креатин монохидрат 5000 mg
5 Pure Creapure Creatine 500 гр
Минах през зареждащата фаза и не усетих действието ведната, но когато мина още една седмица започнах да вдигам повече на лежанката. Ефектъ се вижда, станах по-обемен. Продължавам до 3 тия месец с креатина и след това само на протеин ще бъда известно време, след което пак ще направя цикъл.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Creapure Creatine 500 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN025
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
Бърза поръчка