Pure Black Jack 375 грPN17261
Pure Black Jack 375 гр
75.00 лв
product header
Pure Black Jack 375 грPN1726

Pure nutrition Black jack

Black jack е изключително мощен азотен ускорител. Формулата му се състои от четири основни елемента, благодарение на които Вашата тренировка би могла да бъде повече от успешна и напомпваща. Можете да очаквате да постигнете неповторими резултати и ефекти от приема на този уникален артикул. Ползите от него са свързани основно с по-голяма чиста мускулна маса и сила.

Първата съставка в продукта е аргинин алфа-кетоглутарат. Black jack разчита на него, за да може да Ви предложи ползите на аргинина във вид, който е възможно да бъде усвоен изключително бързо от Вашия организъм. Така получавате пълния потенциал на тази важна аминокиселина.

Посредством тази съставка Black jack е способен да Ви снабди с мощно стимулиране на азотния оксид в тялото Ви, както и да Ви помогне да постигнете уникална плътност на Вашите мускули, съчетана с невиждани напомпвания.

В продукта има включени супер стимулатори, които могат да попречат на Вашия мозък да Ви възпре да вдигате повече тежести. Това са съставките: кофеин, йохимбин и бета-аланин. Те позволяват на Black jack да Ви вдъхне повече увереност и да увеличи Вашата цялостна концентрация.

Също така тези съставки могат да увеличат желанието Ви да тренирате. Посредством тях продуктът стимулира и нервната Ви система.

Black jack използва силата на креатин монохидрата, за да Ви предостави една наистина доказана съставка. По този начин тялото Ви получава мощен прилив на енергия, което е свързано с повече упражнения и повече килограми на различните уреди във фитнес залата. Да не говорим, че Black jack може да Ви помогне да увеличите броя на сериите от всяко едно упражнение. Подкрепата на тази съставка за енергийната Ви молекула (АТФ) е голяма и така получавате огромна мощ за сравнително кратко време.

Съвсем логично е такава мощна формула да съдържа и бета-аланин. Black jack разчита на тази неповторима съставка, за да може да Ви помогне да произвеждате много повече карнозин.

Така енергията Ви следва да се увеличи още повече, което от своя страна означава, че Вашата физическа издръжливост може да достигне до максималното си ниво. Също така тази съставка е важна за редуцирането на мускулната умора.

Начин на употреба: Black jack се приема 1-2 мерителни лъжици 30-45 мин преди тренировка, съобразно индивидуалната толерантност към продукта. Винаги започвайте с половин или една мерителна лъжица. В никакъв случай не превишавайте дозата от две мерителни лъжици в рамките на 24 часа.

Разфасовка: 375 гр. / 30 дози

Дозировка
Доза 12,5 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 500 mg
Бета Аланин 2 g
В-фенилетамин HCI 100 mg
Витамин В6 10 mg
Екстракт от горчив портокал 70 mg
Кофеин анхидроус 300 mg
Креатин монохидрат 1 g
Л-аргинин 500 mg
Л-теанин 70 mg
Л-тирозин 750 mg
Л-цитрулин 2 g
Ниацин 12 mg
Теобромин 70 mg
Холин Битартрат 250 mg
Цитрулин малат 500 mg
5 Pure Black Jack 375 гр
Многократно съм изпиврал разочарование от така наречените пред-тренировъчни продукти, докато не преодкрих този. Действието му е реално и не е преувеличено.
4 Pure Black Jack 375 гр
Още от първия път усетих ефекта. Наистина нещо невероятно.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Black Jack 375 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN1726
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359