Pure Amino 2000 + Leucine 75 таблеткиPN67291
Pure Amino 2000 + Leucine 75 таблетки
22.00 лв
product header
Pure Amino 2000 + Leucine 75 таблеткиPN6729

Повечето хора, които активно тренират или се занимават с бодибилдинг знаят, че аминокиселините са главната основа за изграждане на мускулна маса. Те съставляват  всички белтъци във вашето тяло  и  играят  изключително незаменима  роля, за растежа на вашите  мускулите. Аминокиселините съдействат за правилното възстановяването на мускулите, а също така предпазват от катаболни процеси.

Вижте още:

Поради тези причини, не е желателно  да допускате техният недостиг, особено след  тренировка. Представяме Ви продукта Amino 2000 + Leucine на Pure Nutrition. Това е висш клас хранителна добавка, съдържаща пълния спектър изграждащи мускулите незаменими и заменими аминокиселини, извлечени от висококачествен суроватъчен протеин концентрат.

Характеристики на продукта:

  • 6 гр аминокиселини на доза
  • 900 мг левцин
  • Стимулира мускулния растеж
  • Повишава протеиновия синтез
  • Предпазва мускулите от катаболни процеси
  • Намалява умората
  • Повишава издържливостта


Аминокиселините, както вече споменахме,  са градивните елементи на мускулите. Ето защо, те   са от съществено значение за създаването и поддържането на положителен азотен баланс, което е много важно за растежа на чиста мускулна маса. Аминокиселините също играят важна роля за предотвратяване на катаболното  разграждане на мускулните протеини, както и за  поддържане на  максимален  растежа на мускулите, в отговор на вашите интензивни тренировки. Аминокиселините също така оказват помощ в храносмилателните  и метаболитни процеси, на които тялото Ви е  подложено постоянно.

Формулата на Amino 2000 + Leucine  включва изключително важните аминокиселини с разклонена верига ВСАА. Те са от жизненоважно значение за бодибилдърите, тъй като подпомагат правилното и пълноценно възстановяване, след всяка интензивна тренировка. Трите аминокиселини с разклонена верига-левцин, изолевцин и валин, първоначално се използват като гориво от мускулите Ви, по време на тренировка. Те осигуряват енергия, която ще Ви помогне да работите в залата по-дълго време. ВСАА защитават мускулите Ви от катаболни процеси и съдействат за качването на чисти мускули. Аминокиселината изолевцин повишава вашата издържливост и подпомага бързото възстановяване, включително и след травми.

Изолевцин е от решаващо значение за осигуряването на добра обмяна  на кислород в организма. Amino 2000 + Leucine може да бъде и пълноценна добавка към всяко ваше хранене, обоготявайки аминокиселинния му състав, за по-качествена храна и по-добро здраве.Това, което отличава Amino 2000 + Leucine от сходните му продукти е високото качество на суровината и максималната и чистота, гарант за резултатите, които търсите. Продукта е под формата на таблетки с размер 2 грама. Таблетките позволяват по-голямо количество аминокиселини в една доза на по-достъпни цени.

Начин на употреба: Вземайте 2-4 таблетки от 1 до 3 пъти на ден. Особено важен е приема преди и след тренировка.

Разфасовка: 75 таблетки

Състав:

amino-2000-75-700x700-800x800

Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 25
Съставки
Аминокиселини 6 g
Калории 30,9 kcal
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Amino 2000 + Leucine 75 таблетки

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN6729
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка