Pure AAKG Powder 1000 грPN18881
Pure AAKG Powder 1000 гр
100.00 лв
product header
Pure AAKG Powder 1000 грPN1888

AAKG е мощен продукт, който има за цел да снабди тялото Ви с неповторимата аминокиселина аргинин. Формулата му представлява нейно съединение. То е аргинин алфа-кетоглутарат. Самата аминокиселина се причислява към условно заменимите. Това означава, че при определени обстоятелства тялото Ви е способно да я синтезира само за себе си.

Въпреки това е възможно да се достигне до неин недостиг. Поради тази причина е създаден AAKG. Действието му е свързано с регулацията на редица процеси. Един от тях е поддържането на нивата на азотен оксид в тялото Ви в норма. Освен това AAKG е способен да следи за васкуларизацията Ви и също така е в състояние да стимулира секретирането на растежния Ви хормон.

Сред възможностите на този артикул е и способността му да понижи Вашето кръвно налягане. Всичко това се дължи на аргинина. Съединението ѝ в AAKG е поне 10 пъти по потентно от свободната ѝ форма. Освен това продуктът използва основната си съставка, за да може да Ви предостави по-добро нейно усвояване. Посредством действието му Вие бихте могли да снабдите Вашето тяло с високо ниво на азотен оксид.

AAKG след това е в състояние да Ви осигури условия за по-добра васкуларизация и приток на кръв. Също така този продукт е способен да предостави на Вашата мускулатура и редица други хранителни вещества, за да може да се подпомогне нейния растеж. Това се дължи именно на увеличеното количество азотен оксид. Вашата мускулатура следва да получи стимулиране за повече растеж, маса и плътност.

Последното от своя страна е свързано с увеличаване на спортните резултати и постижения, както и повече сила и мощ. AAKG може да подпомогне и Вашия хормон на растежа. Освен това употребата на продукта преди лягане би могла да Ви осигури по-спокоен и по-качествен сън. Това е важно за мускулното Ви възстановяване, което е свързано с по-добро представяне по време на тренировка.

Начин на употреба: Приемайте по 5 грама, 30-60 минути преди тренировка на гладно.

Разфасовка: 1000 грама

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 5000 mg
4 Pure AAKG Powder 1000 гр
Без аналог на цена количество. Винаги присъства в моя арсенал с добвки използвам Аргинин Глутамин и Бцаа винаги си закупувам големи разфасовки, защото по този начин аз спестявам пари.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure AAKG Powder 1000 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN1888
  • Наличност: В наличност
100.00 лв
Бърза поръчка