Olimp Pump Xpress 660 грPump Xpress1
Olimp Pump Xpress 660 гр
108.00 лв
product header
Olimp Pump Xpress 660 грPump Xpress

Ако търсите най – ефективния продукт за мускулно напомпване и растеж, значи търсите Pump Express на Olimp Laboratories. Pump Express е комплекс от силни анаболни вещества, които играят ключова роля в изграждането на мускулите и представянето във фитнес залата.  Pump Express  е уникална комбинация от L-аргинин и високо бионаличната  форми на креатин - Kre-Alkalyn, допълнена със смес  от аминокиселини с висока анаболна активност ,и въглехидрати, включително царевично нишесте, с различни степени на абсорбция. Също така, той е обогатен с кофеин, витамини и минерали.

pump xpress ad 1

Действие на Pump Express:

  • Улеснява постигането на "максимално напомпване"
  • Увеличава  притока на кръв към мускулите
  • Повишава усвояването на анаболни и други хранителни вещества
  •  Подобрява мускулната функция и издръжливост
  • Осигурява  значително увеличаване на мускулната маса
  • Подпомага процеса на възстановяване
  • Доставя допълнителен прилив на енергия

Pump Express  съдържа аминокиселината Л-аргинин, която както може би знаете,  е прекурсор на азотния оксид (NO). Когато в тялото Ви се увеличи синтеза на азотен оксид, се увеличава и приноса на кръв към вашите мускули, и те започват да получават повече енергия, кислород и хранителни вещества, особено по време на тренировка. Всичко това, позволява да тренирате още по – интензивно и ефективно, постигайки напомпани, плътни и обемни мускули.  Pump Express съдържа и една от формите на креатин - Alkalyn, който е проектиран да увеличи силата Ви. Така, Вие ще сте в състояние да вдигате повече килограми и да правите повече повторения.

pump-express 2 ad

Също така, Pump Express съдържа кофеин и таурин, които в комбинация с креатина, ще Ви  дадат още повече сила и издържливост. От какво постоянно се нуждаят мускулите по време на тренировка? От  гориво разбира се! Глюкозата се явява  основен източник на енергия за мускулните влакна. Ето защо, Pump Express  съдържа необходимото количество прости въглехидрати, които доставят на мускулите  глюкоза по време на тренировката. Простите въглехидрати са необходими за производство на инсулин, което  прави  мускулните клетки пропускливи на хранителни вещества.

По време на високо интензивни тренировки, вашите мускули са  готови да използват собствените си протеини като гориво. Този  катаболен  процес неминуемо възниква  по време на тренировка, но може да бъде потиснат, от наличието на  BCAA в големи количества. Pump Express съдържа  7 грама BCAA, от които 4 гр  левцин, който е една от най – анаболните аминокиселини. Окислителните процеси в организма по време на тренировка и загубата на минерали при  изпотяването, могат  да доведат  до влошаване на здравословното Ви  състояние, и бърза умора.  Pump Express включва основните антиоксидантни витамини,  и минерален  комплекс, за да Ви поддържа винаги във форма.

Начин на употреба:  70 грама - 3 мерителни лъжици се разтварят в 350 мл вода, 30 минути преди тренировка.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp Pump Xpress 660 гр

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Pump Xpress
  • Наличност: В наличност
108.00 лв
Бърза поръчка