Prozis L-Ornithine 1000 мг 60 капсулиPRZ5341
Prozis L-Ornithine 1000 мг 60 капсули
26.00 лв
product header
Prozis L-Ornithine 1000 мг 60 капсулиPRZ534

L-Ornithine насърчава мускулния растеж


Аминокиселинните добавки са необходимост и са все по-търсени, вероятно заради положителното влияние, което оказват  по отношение на спортните постижения. Представяме Ви L-Ornithine от Prozis – хранителна добавка, засилваща  развитието на мускулите и техния растеж. Продукта съдържа съдържа аминокиселината л-орнитин и благодарение на нейните свойства, ще Ви гарантира благоприятни условия за всяка тренировка.

 

  • 1000 мг орнитин на доза
  • Повишава мускулния растеж
  • Увеличава силата на мускулите
  • Забързва енергийния метаболизъм
  • Ускорява и подобрява възстановяването
  • Стимулира имунната система


Аминокиселината л-орнитин регулира нивата на L-глутамин.  L-глутамин е аминокиселина във вашите мускули и тяло, която е главен  източник на клетъчно гориво, подпомагащо вашите тренировки. По принцип, тялото Ви си набавя тази енергия, като разгражда мускулите. Приемайки L-Ornithine, Вие ще се предпазите от това. Тази аминокиселина е силно анаболно средство. Тя увеличава енергията, повишава издръжливостта и мускулната маса, като едновременно с това  блокира разграждането на мускулите. Също така, забавя настъпването на умора, и ограничава натрупването на мазнини.

Орнитин също така стимулира и засилва действието на инсулина, който подпомага растежа на мускулите и повишава силата. Той също така, доставя аминокиселината аргинин, която подпомага  хипофизната жлеза, за да  освободи растежния хормон (GH). Този хормон стимулира  метаболизма на мазнините и предпазва мускулната тъкан от разграждане за енергия. Аминокиселината може да Ви предпази от болка в мускулите и мускулна умора, тъй като  предотвратява натрупването на млечна киселина. Освен това, помага на тялото Ви, като го прави по-устойчиво на физически стрес.

 

 

Л-орнитин предпазва от разграждане на мускулите


По тази причина, орнитин се оказва полезно средство, когато се случи да претренирате. Той помага чрез ограничаване на случаите на наранявания след свръх-усилие. L-Ornithine е хранителна добавка, която  значително намалява периода на възстановяване след тренировките, като го занижава  до няколко часа. Също така, този продукт има действието на  мощен имуномодулатор, който предпазва тялото Ви от имунен срив, в резултат на всекидневните интензивни тренировки.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, 1-3 пъти дневно.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

l-ornithine

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis L-Ornithine 1000 мг 60 капсули

  • Производител: Prozis
  • Код на продукта: PRZ534
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359